Το Ποτάμι διαφωνεί με την πρόταση Γεννηματά για πρόωρες εκλογές

Το Ποτάμι διαφωνεί με την πρόταση Γεννηματά για πρόωρες εκλογές

Συνεδρίασαν από κοινού το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η ομάδα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ποταμιού.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, συζητήθηκε η πρόταση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές και επιβεβαιώθηκαν οι αντιρρήσεις του Ποταμιού.

Παράλληλα, επισημάνθηκαν οι συνέπειες που θα είχε η διενέργεια πρόωρων εκλογών στην οικονομική και ευρωπαϊκή πορεία της χώρας σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Πάντως, συμφωνήθηκε να μην σηκωθούν οι τόνοι, αλλά να επιμείνει το Ποτάμι στην ανάγκη οι κορυφαίες κινήσεις του Κινήματος Αλλαγής να συζητούνται εκτενώς ανάμεσα στα κόμματα και τις κινήσεις.

Σημειώνεται πως την περασμένη Παρασκευή (4/5/18) ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στην ΕΡΤ για την πρόταση Γεννηματά για πρόωρες εκλογές είχε εκφράσει την έντονη διαφωνία του.

Ο βουλευτής του Ποταμιού είχε δηλώσει απολύτως αντίθετος με τις πρόωρες εκλογές λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο και στην πρόταση για συνταγματική κατοχύρωση της τετραετίας. Είχε προσθέσει μάλιστα πως κατά την αντίληψή του δεν είχε προηγηθεί καμία συζήτηση στο αρμόδιο όργανο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter