Το Πόθεν Έσχες του Βασίλη Λεβέντη

Δεν τον λες και πλούσιο, δεν τον λες και φτωχό. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που δεν κατάφερε να μπει εκ νέου στη Βουλή, δηλώνει στο Πόθεν Έσχες που έχει καταθέσει για το 2017, εισοδήματα 55 χιλιάδων € από μισθωτές υπηρεσίες, 32000 € από άλλες περιπτώσεις και 3000 € από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Η σύζυγός του δηλώνει 9794 χιλιάδες € από μισθωτές υπηρεσίες, 3411 € από άλλες περιπτώσεις και 2000 € από διάθεση περιουσιακών στοιχείων.

Οι δύο τους διατηρούν οκτώ τραπεζικούς λογαριασμούς σε Εθνική, Alpha, Eurobank και Πειραιώς συνολικού ύψους 112000 € και είναι κάτοχοι 5 κτημάτων (καλλιέργειες, δενδροκαλλιέργειες) στα Κύθηρα, ενός διαμερίσματος στη Βάρη 300 τετραγωνικών μέτρων και δύο ΙΧ 1796 cc και 796 cc αντίστοιχα.

Επιπροσθέτως η σύζυγος του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων είναι κάτοχος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Ηγέτες του Κέντρου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.