To Pre Game των play offs της Super League στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr!

To Pre Game των play offs της Super League στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr!

Tην Κυριακή 21/5 με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Πανιώνιος και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Τα play offs της Super League συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν πλούσιο pre game για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ – Πανιώνιος και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr (WebTV, Facebook & YouTube)!

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 21 Μαΐου από τις 17:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Πανιώνιος με το Pre Game που θα παρουσιάσουν οι Γιάννης Πάγκος, Κωστής Μπότσαρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports3HD, στην υπηρεσία Nova GO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο της Τούμπας.

H συνέχεια των pre game στο WebTV και στα Social Media του Novasports.gr (WebTV, Facebook & YouTube), είναι στις 18:45 από το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της ημέρας, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Στην παρουσίαση του Pre Game θα είναι οι Άγγελος Στυλιάδης και Γιώργος Λιώρης μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ το ρεπορτάζ με τις αφίξεις των αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, θα μεταφέρουν οι Μανώλης Βογιατζάκης και Νίκος Τζουάννης. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD, στην υπηρεσία Nova GO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου στις 20:00 και στις 22:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports2HD την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιαννίκο Δούσκα με όλα τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και εκλεκτούς καλεσμένους. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter