Το προβάδισμά του δεν κρατά πολύ…

Το προβάδισμά του δεν κρατά πολύ…

Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν με τον Τσάβες στα Χανιά, όμως ο Κοροβέσης απάντησε και χάρισε στους Κρητικούς τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με λύσεις ανάγκης στα άκρα της άμυνας και το ψυχολογικό βάρος της ανατροπής της Μπιλμπάο μέσα στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γλιτώσει την απώλεια βαθμών στην πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρέσινγκ ψηλά των γηπεδούχων δυσκόλεψε την ανάπτυξη των παικτών του Ουζουνίδη. Αν δεν είχε και τον Βλαχοδήμο, που σταμάτησε στο 40′ τον Ντεβέσα, ίσως πήγαινε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα και ο Βλαχοδήμος χρειάστηκε με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο 55′ και το 70′ να κρατήσει όρθια την ομάδα του. Ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, τον Αργεντινό Αντρές Τσάβες κι εκείνος τον δικαίωσε ανοίγοντας με εξαιρετικό πλασέ το σκορ. Όμως το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ. Ο Κοροβέσης απάντησε ισοφαρίζοντας και στη συνέχεια έκανε το 2-1, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Οι «πράσινοι» είχαν παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος έχασε αρκετές φάσεις.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουσερ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Πλιάτσικας (76′ Κοροβέσης), Στάθης, Βάντερσον, Κρος (92′ Πατράλης), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ντεβέσα, Μπούτνικ (68′ Γκρζέλτσακ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (63′ Χατζηγιοβάνης), Καμπέσας, Λουτσιάνο (74′ Δώνης), Μολίνς 

Τα άλλα αποτελέσματα:

Ξάνθη-Λαμία 0-0

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Ολυμπιακός-Λάρισα 4-1

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0

Κέρκυρα-Πανιώνιος 0-1

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0

Αύριο γίνεται ο αγώνας Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter