Το προφίλ του δολοφόνου που στοχεύει τους οδηγούς ταξί

Το προφίλ του δολοφόνου που στοχεύει τους οδηγούς ταξί

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου που, όπως φαίνεται, έχει βάλει στο στόχαστρο οδηγούς ταξί στα βόρεια προάστια, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, μετά τη δολοφονία στην Κηφισιά το βράδυ της Τρίτης.

Όπως αναφέρει το koutipandoras.gr, είχε προηγηθεί, 18 μέρες νωρίτερα, η δολοφονική επίθεση σε οδηγό ταξί επίσης στην ίδια περιοχή, ο οποίος όμως επέζησε της επίθεσης και έχει περιγράψει τα όσα συνέβησαν στους αστυνομικούς, που πιστεύουν ότι ο δράστης ήταν ο ίδιος με αυτόν της προχθεσινής δολοφονίας, εκτιμώντας πως το πρώτο περιστατικό ήταν μία “πρόβα” του μανιακού δολοφόνου.

Ο πρώτος οδηγός ταξί που έπεσε θύμα του μανιακού έχει αναφέρει στις αρχές ότι είχε παραλάβει έναν νεαρό από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ. Όπως υποστήριξε, όταν έφθαναν κοντά στον προορισμό τους, και ενώ το ταξί βρισκόταν εν κινήσει, αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο, κάψιμο και ζαλάδα στο κεφάλι του πίσω από το δεξί αυτί. Ζήτησε μάλιστα από τον «πελάτη» να τραβήξει το χειρόφρενο για να μη χτυπήσουν, κάτι που έκανε. Μετά ο 32χρονος λιποθύμησε. Ο δράστης φέρεται να πήρε τα κλειδιά του ταξί και τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει χρήματα.

Το γεγονός ότι ο 32χρονος οδηγός ταξί δεν άκουσε πυροβολισμό, παρότι δέχθηκε τρεις πυροβολισμούς, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο μανιακός χρησιμοποιεί όπλο με σιγαστήρα, ενώ οι κάλυκες που έχουν βρεθεί παραπέμπουν σε 22άρι όπλο.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του δράστη, σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, είναι νεαρής σχετικά ηλικίας, Έλληνας, ύψους περίπου 1,70.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για άνθρωπο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτόν το λόγο αναζητούν στις επίμαχες περιοχές άτομα που ενδεχομένως έχουν εκδηλώσει βίαιες συμπεριφορές και έχουν νοσηλευτεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter