Το πρόγραμμα της Super League – Στις 25 ή 26 Σεπτεμβρίου το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της Super League – Στις 25 ή 26 Σεπτεμβρίου το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Εστω και με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος της Super League. Η πρεμιέρα ορίστηκε στις 21 – 22 Αυγούστου, ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της σεζόν 2021-2022 θα ολοκληρωθεί στις 5-6 Μαρτίου.

Η πρώτη αναγκαστική διακοπή ορίστηκε στις 5 Σεπτεμβρίου λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για τον ίδιο λόγο παιχνίδια της ΣΛ1 δεν θα διεξαχθούν στις 10 Οκτωβρίου και στις 14 Νοεμβρίου. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 4-5 Δεκεμβρίου ενώ η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική ορίστηκε στις 15-16 Δεκεμβρίου.

Όπως προέκυψε στην ηλεκτρονική κλήρωση, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν την 4η αγωνιστική στην Τούμπα, ενώ το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» θα διεξαχθεί την 5η στο Φάληρο, στις 25 ή στις 26 Σεπτεμβρίου. Την 7η αγωνιστική είναι το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και την 9η το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Την 10η αγωνιστική το ΑΕΚ – Ολυμπιακός και την 11η το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ – Αρης. Το μεγάλο παιχνίδι της Αθήνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί την 12η αγωνιστική, στις 27 ή 28 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η προκήρυξη

Η λίγκα δεν έχει εγκρίνει ακόμα την προκήρυξη του πρωταθλήματος, καθώς οι μισές ομάδες δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη. «Πρέπει να αποδείξουμε πως δεν είμαστε μόνο επεισόδια και εντάσεις. Ο θεσμός των Β’ ομάδων θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δώσει νέους Έλληνες παίκτες. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο θέμα των τηλεοπτικών. Είναι σαν να μην βλέπω τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Πιστεύω πως με καλή πίστη και ρεαλισμό θα λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Λ. Μπουτσικάρης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter