Το πρωτάθλημα στη Super Leaque 1… μόλις άρχισε

Το πρωτάθλημα στη Super Leaque 1… μόλις άρχισε

Ο Παναθηναϊκός στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super Leaque 1 πήγαινε… τρένο και ακόμη και στα ματς που του… στράβωναν έβγαινε ατσαλάκωτος, με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο και η ισοπαλία με τον αιώνιο αντίπαλό του (1-1) ήταν θετικό αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου ο Παναθηναϊκός μετράει δύο γκέλες με υποδεέστερους αντιπάλους (1-1 με Ιωνικό και ΟΦΗ) και η διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Οπότε το πρωτάθλημα της Super Leaque 1 σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου… μόλις άρχισε. Από τη μία οι «πράσινοι» δείχνουν να μην έχουν καθαρό μυαλό και πέταξαν με σχετική ευκολία τέσσερις βαθμούς.

Στη Νεάπολη κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους και δέχτηκαν γκολ στη μοναδική φάση που δημιούργησε ο Ιωνικός και στη Λεωφόρο ισοφάρισαν στο 97΄ τον ΟΦΗ, ο οποίος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 8΄ λόγω της αποβολής του Γιόχου. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να ρετάρει και είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ηρεμία και ενίσχυση με μεταγραφές ποιότητας.

Η απουσία του τραυματία Αϊτόρ δεν του στοίχισε στον πρώτο γύρο, αλλά το «τριφύλλι» πρέπει να αποκτήσει έναν ακραίο επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Στα τελευταία ματς ο Φώτης Ιωαννίδης ντύθηκε Αϊ-Βασίλης για την ομάδα του και την κράτησε όρθια, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να έχει κι άλλες λύσεις. Από την άλλη, η ΑΕΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη ΣΛ1, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα. Είναι ομάδα του προπονητή της, όπως και ο Παναθηναϊκός, που οργιάζει μεσοεπιθετικά.

Ο επιθετικός πλουραλισμός της Ενωσης καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι στο 0-4 του Βόλου σκόραραν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες. Τα καλύτερα έρχονται για το πρωτάθλημα, αρκεί να μην το «πνίξουν» τα παρατράγουδα (βία, κακές διαιτησίες κ.λπ.).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter