Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΚΝΕ – «Αυτοί είμαστε» (Video)

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΚΝΕ – «Αυτοί είμαστε» (Video)

Το πρώτο της προεκλογικό σποτ με σαφή την επιρροή από τη διαβόητη πλέον φράση «αυτοί είστε» του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, που έχει κάνει viral ο ιστότοπος Luben παρουσίασε η ΚΝΕ.

«Η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό και τη νέα γενιά είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, που εκφράζει τη συνέπεια λόγων-έργων, που δε θα οδηγήσει στην απογοήτευση, που ο λαός και η νεολαία θα τη βρουν δίπλα τους σε κάθε αγώνα, που ασκεί πίεση για ‘ανάσες’ ανακούφισης, που φωτίζει και ανοίγει τον δρόμο για την πραγματική διέξοδο», τονίζει χαρακτηριστικά η ΚΝΕ.

«Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι μαχητική και ασυμβίβαστη, ταιριαστή με τους αγώνες της νέας γενιάς, με την αγωνιστική στάση ζωής και τη θέλησή μας να ζήσουμε καλύτερα. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι αντισυστημική, ανατρεπτική και ξεκάθαρη. Σπάει τις νόρμες και δεν μπορούν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ. Δε θα βγει στο ‘παζάρι’ για κυβερνητικές ‘καρέκλες’, δε θα βγει κάτι άλλο από αυτό που ψήφισες, θα τη βρει η νέα γενιά στους αγώνες για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, για να διαμορφωθεί ένα πανελλαδικά συντονισμένο κίνημα της εργατικής τάξης και των συμμάχων της, που θα βάζει εμπόδια στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα και θα ανοίγει τον δρόμο της ανατροπής» συνεχίζει η ΚΝΕ και καταλήγει:

«Μόνο αυτός είναι ο δρόμος για να εκφράσει στις εκλογές η νέα γενιά την οργή της για όσα ζει, να κάνει τη φωνή της να ακουστεί δυνατά και να συνεχίσει τον αγώνα της από καλύτερη θέση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter