Το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη στηρίζει με «υπερηφάνεια» εκδήλωση κολεγίου

Το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη στηρίζει με «υπερηφάνεια» εκδήλωση κολεγίου

Την επισφράγιση της σχέσης ανάμεσα στη κυβέρνηση και στους κολεγιάρχες (με το άρθρο 50 που εξισώνει τα πτυχία των κολεγίων με αυτά των ΑΕΙ) ακολουθεί η «γαλάζια» υποστήριξη στις εκδηλώσεις.

Το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης γίνεται πλέον και επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης του εκπαιδευτικού ομίλου New York College.

Δεν το λέμε εμείς αλλά η πρόσκληση του συγκεκριμένου κολεγίου προς πρώην υπουργό από την οποία ζητά να τοποθετηθεί στην ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και τοπική αυτοδιοίκηση: Ο κρίσιμος ρόλος την Ηγεσίας».

Σε αυτή την ημερίδα όπως αναφέρεται στην πρόσκληση “Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό όμιλο New York College με την επίσημη υποστήριξή του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη”

Το documentonews ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο και ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Δρ. Χρήστο Διαμαντόπουλο ο οποίος ανέφερε ότι: «όπως δίνεται η αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης αντιστοίχως γίνεται με την υποστήριξη στην εκδήλωση του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Είναι απλά η συμμετοχή της κ. Αντωνίου που είναι διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στην εκδήλωση ως ομιλήτρια».

Να σημειωθεί ότι η παρόμοια ημερίδα είχε πραγματοποιηθεί από το συγκεκριμένο κολέγιο στην Αθήνα, με πρώτο στις λίστες των ομιλητών τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

https://www.documentonews.gr/filegrid/2020/02/06/5e3c2c77825e630d422597f2.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter