Το Πρώτο Θέμα αναγκάστηκε να ζήτησει συγγνώμη από τον Πολάκη (Photos)

Το Πρώτο Θέμα αναγκάστηκε να ζήτησει συγγνώμη από τον Πολάκη (Photos)

«Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων». Αυτός ήταν ο κατάπτυστος τίτλος που χρησιμοποίησε το Πρώτο Θέμα το βράδυ της Πέμπτης. 

Η δήλωση αυτή που αποδόθηκε στον Π. Πολάκη, φυσικά και δεν είναι αληθής. Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει άλλωστε ότι την έκανε. 

Αυτό που πραγματικά ευχήθηκε ο κ. Πολάκης σε τηλεοπτική του εμφάνιση ήταν να συνεχίσει ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας ως έχει, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι τα μέτρα περιορισμού αποδίδουν.

Το Πρώτο Θέμα μάλιστα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από επιστολή του δικηγόρου του και όπως  αναφέρει ο πρώην υπουργός, μέσα σε δέκα λεπτά η ανάρτηση είχε «διορθωθεί»! «Αφού έτσι θέλετε, έτσι θαχετε από δω και πέρα», σχολιάζει ο κ. Πολάκης μέσω Facebook.

Η συγγνώμη του Πρώτου Θέματος

«Εκ παραδρομής, ο τίτλος του άρθρου αποδόθηκε αρχικά ως: «Κορωνοϊός – Πολάκης: Εύχομαι να συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων» Ζητούμε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παύλο Πολάκη, για την ατυχή, ψευδή και άστοχη ανάρτησή μας. Ουδέποτε ο κ. Πολάκης ανέφερε κάτι τέτοιο και ούτε θα μπορούσε να είχε προβεί σε τέτοια αναφορά»,


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2546256108951188&id=100007004708966

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΤΣΙ ΘΑΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ …
Έστειλα πριν λίγη ώρα αυτό το κείμενο μέσω δικηγόρου στο Πρώτο Θέμα…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 26. März 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter