Το πρώτο πράσινο στραπάτσο στο… άδειο γήπεδο του Περιστερίου

Το πρώτο πράσινο στραπάτσο στο… άδειο γήπεδο του Περιστερίου

Η πρώτη φετινή ήττα του Παναθηναϊκού στην Α1 μπάσκετ σημειώθηκε σε άδειο γήπεδο, με θύτη νεοφώτιστο αντίπαλο! Το εκπληκτικό Περιστέρι του άλλοτε  “πράσινου” Αργύρη Πεδουλάκη νϊκησε τους πρωταθλητές Ελλάδας με 80-72 και διέκοψε το αήττητο 20 αγωνιστικών.

Το αποτέλεσμα πάντως χωρίς ιδιαίτερη παθολογική σημασία, αφού ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου μετά και την αφαίρεση βαθμών από τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στο πρόσφατο ντέρμπι. Ακόμα και πριν την επικύρωση της τιμωρίας, διαφορά ανάμεσα στον πρώτο και στις ομάδες που ακολουθούν (Ολυμπιακός και ΑΕΚ) είναι πλέον 4 βαθμοί, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς τον Νικ Καλάθη και προηγήθηκε στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα με διαφορά που έφτασε και τους 11 πόντους (38-49). Το ματς γύρισε χάρη στις προσπάθειες των Γκρέι (27π), Μπέντιλ (20) και Βασιλόπουλου (10). Για τον Παναθηναϊκό, ο Τόμας πέτυχε 15 πόντους ,ο Λάνγκφορντ 12 και Λεκάβιτσιους 10.

Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αφού το Περιστέρι ήταν τιμωρημένο λόγω των επεισοδίων προκάλεσαν οπαδοί του στον πρόσφατο αγώνα με τον Άρη. Η ομάδα της δυτικής Αθήνας έχει 14 νίκες και 7 ήττες και ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ΠΑΟΚ και Προμηθέα. Μάλιστα ο Πιτίνο ανέβασε στο Twitter σχετική φωτογραφία το μεσημέρι πριν τον αγώνα.  

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού σε αγώνα κανονικής περιόδου από το 2016, όταν προπονητής του ήταν ο …Αργύρης Πεδουλάκης. Επίσης ήταν η πρώτη νίκη του Περιστερίου επί του Παναθηναϊκού μετά από 16 χρόνια. Συμπτωματικά το 2003 προπονητής του Περιστερίου ήταν ο Πεδουλάκης!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter