Το ψέμα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Χάρδα

Το ψέμα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Χάρδα

Ο τέως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης Δημήτριος Χάρδας, σημερινός υποψήφιος με την παράταξη αιρετού παράγοντα που καταδικάστηκε πρόσφατα μαζί με άλλους αιρετούς από το Κακουργιοδικείο Πατρών, σε φυλάκιση πενταετή και τριετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για απιστία στην υπηρεσία τους , επιχείρησε σήμερα εμμέσως πλην σαφώς να ακυρώσει και να απαξιώσει το χθεσινό ρεπορτάζ του documentonews.gr και του apokalypseis.com.

Οι δύο ιστοσελίδες επικαλούμενες νομικές πηγές της ΚΕΔΕ, ανέφεραν χθες ότι οι προσφάτως καταδικασθέντες αιρετοί με βάση την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους ούτε μετά τις επερχόμενες εκλογές καθώς η αργία που θα τους επιβάλλει ο γγ της αποκεντρωμένης θα τους ακολουθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Εφετείο.

Σύμφωνα με το apokalypseis.com, o κ. Χάρδας μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ηλείας αφού έκανε λόγο για «δημοσιογράφους αριστερής νοοτροπίας» και για «παπαγάλους», ισχυρίστηκε ψευδώς ότι με την νομική υπηρεσία της ΚΕΔΕ και συγκεκριμένα με τον έγκριτο νομικό της Πάνο Ζυγούρη δεν είχε κανείς επικοινωνία και τα όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Όμως για κακή τύχη του κ. Χάρδα, οι τηλεφωνικές κλήσεις επικοινωνίας του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου με τον κ. Πάνο Ζυγούρη που είχε χθες και σήμερα, βρίσκονται καταγεγραμμένες στο κινητό και δίδονται σήμερα στην δημοσιότητα διαψεύδοντας κατηγορηματικά τον κ. Χάρδα.

Ο κ. Ζυγούρης μάλιστα σήμερα μας αποκάλυψε ότι για τα τελευταία τεκταινόμενα στον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης δέχθηκε τηλεφώνημα από τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο!

Είναι εμφανές ότι ο κ. Χάρδας όχι μόνο ψεύδεται ασύστολα αλλά επιχειρεί να συκοφαντήσει δημόσια δύο ενημερωτικές ιστοσελίδες και τους δημοσιογράφους με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων προς όφελος της παράταξης στην οποία είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Όμως το ψέμα και η συκοφαντία έχουν κοντά ποδάρια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter