Το Readpoint συμπληρώνει 13 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά

Το Readpoint συμπληρώνει 13 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά

Διαβάστε την Εφημερίδα, το Περιοδικό, ή το Βιβλίο σας τώρα παντού Digital

Το ReadPoint συμπληρώνει 13 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Μέσα από την ψηφιακή του πλατφόρμα εξυπηρετούνται καθημερινά χιλιάδες Έλληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παραλαμβάνοντας τις εφημερίδες και τα περιοδικά σε ταυτόχρονη κυκλοφορία με την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης για τη αντιμετώπιση των συνεπειών της καραντίνας του Κορωνοϊού, μέσα από τις σελίδες του ReadPoint υπάρχουν 150 δωρεάν ebooks,. Πολλά από αυτά μάλιστα αφορούν παιδιά.

Μέσα από το web site και τις εφαρμογές (Readers) του ReadPoint, οι χρήστες του μπορούν να προμηθευτούν και να απολαύσουν ψηφιακά, χιλιάδες τίτλους, εφημερίδων, περιοδικών και ebooks από το μεγαλύτερο Ελληνικό ηλεκτρονικό περίπτερο- βιβλιοπωλείο. Όλα αυτά μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους. Οι αναγνώστες μας μπορούν:

  • Να διαβάσουν και να ξεφυλλίσουν χιλιάδες τίτλους ψηφιακά με το ίδιο layout όπως τα φυσικά.

  • Μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τα ψηφιακά έντυπα: Κάνοντας τα share με social media, τυπώνοντας τα, κρατώντας σημειώσεις και επισημάνσεις. Πολλά έντυπα έχουν αναβαθμισμένα multimedia χαρακτηριστικά όπως video, ήχο και hyperlinks.

  • Να τα αποθηκεύσουν παντοτινά και να τα διαχειριστούν στην δική τους βιβλιοθήκη.

  • Να διαβάσουν offline χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη δικτύου internet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ReadPoint διαθέτει πλέον εφαρμογές ψηφιακής ανάγνωσης για όλες τις πλατφόρμες: Windows, iOS, Android, Mac.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter