Το… ρεπό αντί για χρήματα του Χατζηδάκη έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Το… ρεπό αντί για χρήματα του Χατζηδάκη έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Με ακραία νεοφιλελεύθερο και συνάμα κυνικό τρόπο, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης επέλεξε να υπερασπιστεί το νέο εργατικό νομοσχέδιο για το οποίο εκείνος και η κυβέρνηση «στάζουν μέλι», προωθώντας το επικοινωνιακά… μέχρι τέλους, την ώρα που η πλειοψηφία των εργαζομένων (ακόμη και όσοι δεν δηλώνουν αριστεροί) το χαρακτηρίζουν, δικαίως, ως «αντεργατικό».

Ο υπουργός Εργασίας έκανε -προ μερικών ημερών- μία νέα προσπάθεια ωραιοποίησης του νομοσχεδίου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους πειράζει να κουράζονται και θέλουν να δουλεύουν περισσότερο», επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι μεταξύ των «καινών δαιμονίων» που εισάγει στο εργασιακό τοπίο το νομοθέτημά του, είναι η πρόβλεψη για ρεπό αντί πληρωμής υπερωριών.

Σάλος στο Twitter

Η δήλωση του Κωστή Χατζηδάκη… κινητοποίησε εκ νέου το ελληνικό twitter, με τον υπουργό Εργασίας να γίνεται viral λίγες εβδομάδες μετά την τούρτα Σούπερμαν που δημιούργησε «χαμό» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το hashtag #ρεπό φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των trending, με τους χρήστες του Twitter να απαντούν με τον δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο (είτε χιουμοριστικά, είτε με οργή) στον Κωστή Χατζηδάκη.

Ιδού μερικά παραδείγματα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter