Το… ρεσιτάλ του Αρη Πορτοσάλτε και οι δέκα… καλύτερες στιγμές του…

Το… ρεσιτάλ του Αρη Πορτοσάλτε και οι δέκα… καλύτερες στιγμές του…

Το Top 10 λοιπόν της σημερινής -απολαυστικής- εκπομπής του Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3 είναι μοναδικό.

Είχε οίστρο σήμερα το πρωί ο Αρης, ξεκίνησε στις 8 και 7 λεπτά και συνέχισε να μιλάει μέχρι τις 8 και 29 ασταμάτητα, δίχως ανάσα. Το Top 10 που βγάλαμε με δυσκολία δεν μπορεί να αποτυπώσει το μεγαλείο του, ό,τι και να σημειώσουμε είναι λίγο μπροστά στη θεατρική παράσταση που παρακολουθήσαμε από τα ραδιόφωνά μας. Η εκπομπή πρέπει να είναι από τις καλύτερές του ever. Και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτε, όσο πλησιάζουν οι εκλογές το πράγμα θα απογειωθεί.

1) Παραμύθι, μάντολα είναι αυτό το κυβερνητικό, μία κυβερνητική απελπισία, πετσόκοψαν 550 εκατ. από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων προκειμένου να μοιράσουν επιδόματα πίνατς γιατί αυτό κάνει η οικονομία Μαδούρο του Τσίπρα, μοιράζει στραγάλια στους αδύναμους.

2) Τον Ζορζ Κατρουγκάλ, τον έπιασε ένας φίλος της παρέας, ξέρω είστε πολλοί, τον έπιασε στο λάουνζ του αεροδρομίου, στο μπίζνες λάουνζ στις 11 το πρωί να συνοδεύει τον καφέ του με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί σε κολονάτο ποτήρι. «Ενα κοκκινέλι στην πλατεία» που λέγαμε, το κάναμε κολονάτο.

3) Με αυτά τα μηχανάκια που κυκλοφορούμε πάνω μας φωτογραφίζουμε και το βρακί μας, δεν το συζητώ. (σ.σ. εννοεί τα κινητά τηλέφωνα).

4) Θα το πω μία ακόμα φορά και το κόβω, δεν θα γίνω εγώ κακός, φτάνει, μου τα σούρνουν όλοι, και μέσα στο σταθμό που δουλεύω, «ο ακραίος» λένε, δεν χρειάζεται να βγω έξω, μου τα σούρνουν μέσα εδώ. Ντάξει;

5) Ας τον χαϊδεύουν τον Τσίπρα οι Μοσχοβισήδες και κάτι άλλα ρετάλια της Ευρώπης, οι φρουιζελέδες τελειωμένοι, ο Μοσχοβισί δεν θα δει τον εαυτό του ούτε ευρωβουλευτή, τον πέταξαν και οι σοσιαλιστές έξω, μιλάμε για ένα ρετάλι που γλείφει τον Τσίπρα. Πού είναι αυτοί οι φρουιζελέδες, πού είναι αυτά τα ευρωπαϊκά σούργελα που κάνουν πως εποπτεύουν; Κάτι ευρωπαϊκοί χλιμίτζουρες, εκλογές έχουν μεθαύριο οπότε χλιμιτζουρέικα φέρονται. Ντάξει;

6) Το θέμα του πάρτι είναι «λεφτά υπάρχουν», πάμε μπάρμπα να πάρουμε όλοι, δεν είναι η πρώτη φορά που θα κλαίμε μετά, αλλά είμαστε έτοιμοι να το ξαναζήσουμε, προς το παρόν Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο ονειρικό Μαίναλο, είναι ένα δάσος το Μαίναλο, βουνό είναι δηλαδή κι έχει δάσος, να φύγεις από τη Δημητσάνα να πας Στεμνίτσα και να κόψεις ευθεία στο δάσος… Τριήμερο, να φας να πιεις και να μαμήσ… γιατί όχι, το σεξ είναι απαραίτητο στη ζωή μας, μην σου πω ότι είναι και το βασικότερο. Για όλο αυτό 1 ευρώ και 24 λεπτά το μήνυμα, τι είναι μπροστά σε όσα μοιράζει ο Τσίπρας;

7) Ας πάει στο διάολο ο ιδιωτικός τομέας, ας επενδύσουν στο Δημόσιο μια και είναι κρατιστές. Οχι, πετσοκόβουν και αυτό για να κάνει τον Μαδούρο, γιατί αυτός που μας κυβερνά έχει μόνο την αντίληψη Τσάβες και Μαδούρο. Αν ο Μητσοτάκης δεν καταφέρει να φέρνει 10-15 επενδύσεις ημερησίως, μην σου πω ανά ώρα, δεν τη γλιτώνουμε.

8) Βλέπω τον Τσακαλώτο να έχει εξαφανιστεί, δεν συμφωνεί με αυτά που γίνονται ο Γιουκλίντ; Δεν συμφωνεί; Δεν ξέρω, δεν ξέρω να πάνε να τα βρουν μεταξύ τους, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Τσακαλώτος.

9) Περνάω χθες στη Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν, είναι τέσσερις τύποι κι ένας εξ αυτών κάνει ό,τι σιχαίνομαι. Περνάω από δίπλα και μου λέει «να λέμε και καμιά αλήθεια ποτέ». Περπατάω τρία βήματα, γυρίζω πίσω, του λέω «εγώ λέω αλήθεια, μόνο που δεν εξυπηρετεί τη δική σου αλήθεια». Ντάξει; Τέσσερις τύποι εμφανώς ΣΥΡΙΖΑ, δημόσιοι υπάλληλοι θα ήταν, γιατί στον ιδιωτικό τομέα είστε εσείς οι αγωνιστές που με χαιρετάτε στο δρόμο. Ντάξει; Εσείς που βασανίζεστε.

10) Μπαίνουμε σε διαφημιστικό περιβάλλον, με τι αρχίζουμε, «Ergo Ασφαλιστική», που τα έχω βάλει (σ.σ. ακούγονται διάφορα χαρτιά), είπα προσπάθησα να φέρω το μηχανάκι, τελικά δεν με εξυπηρετεί το μηχανάκι και ξαναγύρισα στη χαρτούρα, «Ergo Ασφαλιστική, ένα έργο μία ιστορία»…

(Πηγή: Του Δημήτρη Κανελλόπουλου στο e-tetradio.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter