Το Reuters ανέδειξε το χάσμα Βρούτση-Μηταράκη στο υπουργείο Εργασίας

Το Reuters ανέδειξε το χάσμα Βρούτση-Μηταράκη στο υπουργείο Εργασίας

Το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters την Πέμπτη σχετικά με την πώληση σε εισπρακτικές εταιρείες οφειλών σε Ασφαλιστικά Ταμεία αξίας 12 δισ. ευρώ το οποίο στηρίχτηκε σε δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη άναψε νέες φωτιές στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το δημοσίευμα του Reuters την Πέμπτη σχετικά με την πώληση σε εισπρακτικές εταιρείες οφειλών σε Ασφαλιστικά Ταμεία αξίας 12 δισ. ευρώ το οποίο στηρίχτηκε σε δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Νότη Μηταράκη άναψε νέες φωτιές στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η άμεση κάθετη διάψευση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ανέδειξε το χάσμα απόψεων ανάμεσα στα δύο ανώτατα πολιτικά στελέχη του υπουργείου Εργασίας, για τα οποία οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, γνωρίζουν ότι έχουν τις χειρότερες σχέσεις.

Ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο υφυπουργός είναι λαγός του Μαξίμου, καθώς όλοι παραδέχονται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε ο κ. Μηταράκης αυθαίρετα να ανακοινώσει αυτό το σχέδιο. Και αυτό γιατί το σχέδιο φαίνεται να έχει επεξεργαστεί από κάποιους ειδικούς σε όλες του τις πτυχές.

Οι διαφορές στα ασφαλιστικά θέματα φαίνεται να βαθαίνουν και μετά την ανακοίνωσή του ο κ. Βρούτσης βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από τον υφυπουργό του. Τώρα αν παίζεται το παιγνίδι «του καλού και του κακού μπάτσου» αυτό μένει να φανεί και μένει στον πρωθυπουργό να λύσει το πρόβλημα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι όποιες αλλαγές σχεδιάζονται από το επιτελείο του υπουργείου Εργασίας δεν θα είναι προς όφελος των ασφαλισμένων.

Διαβάστε ακόμα

Reuters: Πλάνο για πώληση ασφαλιστικών οφειλών 12 δισ. ευρώ σε ιδιώτες

Η Αχτσιόγλου δείχνει Μηταράκη για τη διαρροή στο Reuters

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter