Το σφουγγάρι του «Τρελαντώνη»

Το είδαμε κι αυτό. Ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε το Σάββατο «βαρυσήμαντη» συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την εφημερίδα της οποίας ο εκδότης τον είχε χαρακτηρίσει σε πλήθος δημοσιευμάτων «Τρελαντώνη» και άλλα πολλά. 

Τα χρόνια πέρασαν, τα πάθη καταλάγιασαν και σήμερα ο τέως πρωθυπουργός δίνει συνέντευξη στον μέχρι πρότινος «υβριστή» του. Τουλάχιστον έτσι τον αποκαλούσε στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του και μάλιστα έλεγε ότι θα του έκανε και αγωγή. 

Τώρα πώς από τις αγωγές και τα σκληρά δημοσιεύματα φτάσαμε να πάρει το σφουγγάρι και να τα σβήσει όλα αυτά ο βουλευτής Μεσσηνίας, ίσως έχει να κάνει με τη μεγάλη… αγάπη που τρέφουν και οι δύο για τον πρωθυπουργό. 

Κοντολογίς, ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.