Το σκάνδαλο «Οίκος» της ισπανίας πέρασε και στην Ιταλία!

Το σκάνδαλο «Οίκος» της ισπανίας πέρασε και στην Ιταλία!

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την ημέρα που «έσκασε» στην Ισπανία, η εξάρθρωση σπείρας με επικεφαλής τους Ραούλ Μπράβο (παλιό παίκτη του Ολυμπιακού, του Αρη και της Βέροιας) και Κάρλος Αράντα, η οποία έστηνε παιχνίδια στα ισπανικά πρωταθλήματα, και οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται όπως άλλωστε και οι αποκαλύψεις…

Η επιχείρηση «Οίκος¨(πήρε το ελληνικό όνομα της από τις αστυνομικές αρχές λόγω του Ραούλ Μπράβο, έχει αρχίσει να περνάει εκτός ισπανικών συνόρων κι έχει φθάσει ήδη στην… Ιταλία! 

Την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία της Ουέσκα στην χώρα της Ιβηρικής και από την οποία προέκυψε η αποκάλυψη ότι εξετάζεται πολύ σοβαρά πλέον η σύνδεση με το κύκλωμα του Μπράβο, του 29χρονου διεθνή Ιταλού επιθετικού της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε! 

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ο Κάρλος Αράντα είχε συνομιλίες με τον Ιταλό, Ματία Μαριότι, εκ των πρωταγωνιστών στον χώρο του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία και στις οποίες αναφέρθηκε το όνομα του Ιμόμπιλε, που δείχνει να ήταν «πελάτης» του. 

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο Μαριότι σε συνομιλία του με τον Αράντα (2/4/2019) ζητά συμβουλές για το τι πρέπει να προσφέρει στους παίκτες της Φροζινόνε (υποβιβάστηκε φέτος) για να στήσουν ένα ματς και κάπου εκεί αναφέρθηκε το όνομα του Ιμόμπιλε. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο άσος της Λάτσιο, έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter