Το σκυλάκι του Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Ντάουνινγκ Στριτ και ο Λάρι απέκτησε «ανταγωνιστή» (Video)

Το σκυλάκι του Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Ντάουνινγκ Στριτ και ο Λάρι απέκτησε «ανταγωνιστή» (Video)

 Στον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ προστέθηκε σήμερα ένας ακόμη ένοικος. 

Μετά την εγκατάσταση του Μπόρις Τζόνσον και της συντρόφου του, ένα ακόμη μέλος προστέθηκε. Πρόκειται για ένα σκυλάκι μόλις 15 μηνών αποτέλεσμα διασταύρωσης Τζακ Ράσελ και άγνωστης ράτσας.

Ο συγκεκριμένος εγκαταλείφθηκε από φάρμα αναπαραγωγής σκυλιών. Ωστόσο,η φιλοζωϊκή οργάνωση της Ουαλίας (Friends of Animals Wales), η οποία μάχεται εναντίον της αναπαραγωγής σκυλιών συγκεκριμένης ράτσας σε φάρμες τον βρήκε και τον πήρε να τον φροντίσει. Στη συνέχεια, ένας από τους κτηνιάτρους της ομάδας ήρθε σε επαφή με την σύντροφο του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρι Σίμοντς και έτσι ο μικρούλης απέκτησε νέα κατοικία. 

Σήμερα, ο μικρός που δεν έχει αποκτήσει ακόμα όνομα, μεταφέρθηκε στο νέο του διαμέρισμα και μάλιστα δεν απέκτησε μια τυχαία οικογένεια. 

 

Ωστόσο, αν και από τους περισσότερους θεωρείται αξιολάτρευτος… κάποιος τον είδε με μισό μάτι και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λάρι.

Ο Λάρι ο διάσημος γάτος της Ντάουνινγκ Στριτ σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, την άφιξη του κουταβιού με το γνωστό, βρετανικό, φλεγματικό χιούμορ του.

«Έφτασε ο καινούργιος υπηρέτης μου» ενώ παράλληλα αναρτήθηκε και το βίντεο με την άφιξη του νέου μέλους.

Δεδομένου ότι ο Λάρι μένει στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και το κουτάβι στον αριθμό 11, οι επαφές μεταξύ τους θα είναι περιορισμένες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το σκυλάκι θα χρειαστεί να δουλέψει σκληρά για να αντιμετωπίσει την ζήλια του… παλιού Λάρι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter