Το σοκαριστικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo δείχνει αποκεφαλισμένη την Τερέζα Μέι (Photos)

Το σοκαριστικό εξώφυλλο του Charlie Hebdo δείχνει αποκεφαλισμένη την Τερέζα Μέι (Photos)

Με φόντο τις βρετανικές εκλογές και τις πρόσφατες επιθέσεις σε Λονδίνο και Μάντσεστερ, το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo κυκλοφορεί με εξώφυλλο την αποκεφαλισμένη πρωθυπουργό της Βρετανίας και με λεζάντα «Too much is too much».

Πρόκειται για φράση που έχει χρησιμοποιήσει η Τερέζα Μέι αναφερόμενη στις επιθέσεις στο Λονδίνο, αλλά το περιοδικό, το οποίο έχει πέσει θύμα επίθεσης της Aλ Κάιντα με 12 νεκρούς συνεργάτες του μέσα στα γραφεία του, δεν σταματά στη Μέι.

Συνεχίζει με γελοιογραφία Βρετανών που τρέχουν για ξεφύγουν από τις επιθέσεις, και μάλιστα σατιρίζει και τη γνωστή φωτογραφία άνδρα που έτρεχε με τη μπύρα στο χέρι. Η λεζάντα που το συνοδεύει αναφέρει: «Συμβουλές αδυνατίσματος από το Ισλαμικό Κράτος – Τρέξτε γρήγορα!».

Παράλληλα, σε άλλη γελοιογραφία, με τη λεζάντα «Οι Άγγλοι σε σοκ», ένας Βρετανός εμφανίζεται να λέει: «Τουλάχιστον κανένας δεν έκανε την γελοιογραφία του προφήτη».

Υπενθυμίζεται ότι το μακελειό στα γραφεία του Charlie Hebdo είχε γίνει με αφορμή γελοιογραφία του Μωάμεθ στο εξώφυλλό του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter