To STAR Κεντρικής Ελλάδας «ξεμπρόστιασε» τον ΣΚΑΪ για τον φόρο στα ΜΜΕ (Videos)

To STAR Κεντρικής Ελλάδας «ξεμπρόστιασε» τον ΣΚΑΪ για τον φόρο στα ΜΜΕ (Videos)

Χωλή έσταζε ο Σκάι και πιο συγκεκριμένα η Σία Κοσιώνη με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, ενάντια στα περιφερειακά κανάλια αλλά και την κυβέρνηση επειδή κατάργησε μια κατάφωρη αδικία σε βάρος των μικρών περιφερειακών σταθμών σχετική με τον περίφημο φόρο 20% στα ΜΜΕ που επιβλήθηκε επί πρώτου μνημονίου. 

Ας θυμίσουμε όμως το ιστορικό της υπόθεσης: Με απαίτηση της Τρόικας, ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ με τον νόμο 3845/2010 (πρώτο μνημόνιο) επέβαλλαν στα ΜΜΕ φόρο 20%, δήθεν για ισονομία, για να δικαιολογήσουν τη σφαγή μισθών και συντάξεων.

Όμως, όχι μόνον δεν τον εισέπραξαν ποτέ και κάθε χρόνο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έδιναν αναστολή στην εφαρμογή, αλλά την ώρα που οι Ελληνες βίωναν τη ραγδαία υποβάθμιση των δικαιωμάτων τους και των εισοδημάτων τους, δίνονταν ακόμη περισσότερα θαλασσοδάνεια “αέρα” στους νταβατζήδες! Αυτά μέχρι το 2015. 

Μετά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μείωσε τον φόρο στο πιο λογικό 5% για όσα ΜΜΕ πήραν πανελλαδική άδεια το οποίο πλέον εισπράττεται. Όμως υπήρχε η αδικία στα τοπικά ΜΜΕ όπου παρέμενε το 20%, το οποίο όμως όπως φαίνεται δεν άρεσε στον ΣΚΑΪ, που σε δελτίο ειδήσεών του με την Σία Κοσιώνη και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, με οργίλο ύφος εναντιώθηκε στη ρύθμιση και άρχισε να μιλά για… προεκλογικό δώρο.

https://www.dailymotion.com/video/x762wzz

Δηλαδή ο ΣΚΑΪ κάνει προπαγάνδα, ότι ο Μητσοτάκης θα μειώσει τους φόρους, αλλά τώρα που η κυβέρνηση μείωσε τον φόρο και στους ανταγωνιστές του ΣΚΑΪ είναι κακό!

Το STAR Κεντρικής Ελλάδας, ένα από τα κανάλια που βγαίνουν ωφελημένα και ανακουφισμένα από την αλλαγή στη φορολογία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους διά στόματος του διευθυντή του, Γιώργου Σιμόπουλου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.dailymotion.com/video/x766g21

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter