Το «Σταύρωσον – Σταύρωσον» για τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και η… Ανάσταση του Γ. Αυτιά (Photo)

Το «Σταύρωσον – Σταύρωσον» για τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ και η… Ανάσταση του Γ. Αυτιά (Photo)

Μεγάλη συζήτηση έγινε εντός κι εκτός ΝΔ για την περιβόητη υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Ο ίδιος μίλησε μέσω της εκπομπής για την τελική απόφαση να μην συμπεριληφθεί τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία της Ν.Δ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τίτλος που επέλεξε την ώρα που αναφερόταν στο παρασκήνιο της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του ήταν: “Η αξιοπρέπεια απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια”, σχόλιο καθόλου κολακευτικό γι αυτούς που θεωρεί ότι τον έκοψαν.

Ο Γιώργος Αυτιάς αφού ευχήθηκε σε υποψήφιο της Ν.Δ. που θα είναι υποψήφια στις εκλογές, γύρισε προς την κάμερα και είπε με το γνωστό του ύφος:

«Εμείς δεν θα είμαστε. Δεν θα είμαστε γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. 500.000 από όλη την Ελλάδα, ήτανε μεγάλο βάρος. Δεν το αντέξανε! Θέλουνε χαμηλά μπάλα. Κι έτσι θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό, τι το καλύτερο και κάθε επιτυχία. Αλλά να ξέρουνε μερικοί ότι το Σταύρωσον – Σταύρωσον της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα εικοσιτετράωρα από την Κυριακή της Ανάστασης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter