Το σχέδιο του «Mr Chipita» για τον Παναθηναϊκό: Να βάλουν 300.000 οπαδοί από 50 ευρώ

Το σχέδιο του «Mr Chipita» για τον Παναθηναϊκό: Να βάλουν 300.000 οπαδοί από 50 ευρώ

Την άμεση κινητοποίηση των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει ως κύριο στοιχείο το πλάνο που έθεσε στους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Από τα όσα διέρρευσαν μετά τη συνάντηση που είχε ο επιφανής επιχειρηματίας με τους παλαιμάχους του συλλόγου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η συμμετοχή των φιλάθλων για τη σωτηρία της ΠΑΕ είναι απαραίτητη, διαφορετικά θα έρθουν ακόμη χειρότερες ημέρες.

Στη συνάντηση που έγινε ο κ. Θεοδωρόπουλος (σ.σ. συνοδευόταν από ένα δικηγόρο κι έναν οικονομικό σύμβουλο) θεωρεί ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» πρέπει να μπουν άμεσα στην εξίσωση με το να συνεισφέρουν το ποσό των 50 ευρώ έκαστος.

Στόχος είναι να υπάρξει ανταπόκριση από 300.000 φίλους του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό των 15 εκ. ευρώ για να βγει χωρίς πρόβλημα η χρονιά. Ο ίδιος, παράλληλα, ξεκαθάρισε πως θα βάλει κι εφέτος 500.000 ευρώ, ποσό που βγάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για το «τριφύλλι».

Εξήγησε στους παρευρισκόμενους πως θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις κι όπως επισήμανε είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τον κόσμο για να μαζευτεί το ποσό των 15 εκ. ευρώ που απαιτείται για να μην πέσει η ομάδα στα βράχια έως το τέλος της περιόδου. Εάν δεν συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα, ο Mr Chipita ξεκαθάρισε ότι τα χρήματα που δόθηκαν θα επιστραφούν στους κατόχους τους.

Η πρόταση του κ. Θεοδωρόπουλου περιλαμβάνει επίσης την αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, με την προοπτική να δημιουργηθεί μία διοίκηση αποκλειστικά από πρώην αθλητές του συλλόγου που θα βγουν μπροστά και θα μπορέσουν να «εμπνεύσουν» καλύτερα τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό, πάντως, είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην παρούσα φάση, μιας και απαιτείται αλλαγή του καταστατικού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter