Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τους «προδότες νέους» του Κώστα Καζάκου

Το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τους «προδότες νέους» του Κώστα Καζάκου

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η δήλωση του Κώστα Καζάκου, περί «προδοσίας» των νέων που εγκαταλείπουν την Ελλάδα για καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.

 «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του. Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία», είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός, προκαλώντας σάλο στα social media.

https://www.youtube.com/watch?v=moXUnxluu9w

Σε μια πιο ψύχραιμη προσέγγιση, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook:

«Κατακρίνω την ΑΠΟΨΗ – όχι την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ή την ΗΛΙΚΙΑ. Άλλο ‘διαφωνώ με τον Καζάκο’ κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός ή έχει Αλτσχάιμερ.

Ο άνθρωπος είναι εξαιρετικός ηθοποιός και τα ‘χει τετρακόσια.

Η οικονομική μετανάστευση δεν είναι προδοσία, είναι απελπισία, όμως: μπορούμε να αντικρούσουμε μια άποψη χωρίς να αποδομήσουμε τον εκφραστή της.

Ήρεμα λίγο με τις δολοφονίες χαρακτήρων.

Μια άκυρη κι ανόητη δήλωση την αντικρούσουμε με επιχειρήματα, δεν απαντάμε ‘ναι, αλλά είσαι κοντός κι έχεις μεγάλη μύτη’».

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10154950162704177?pnref=story

Κατακρίνω την ΑΠΟΨΗ – όχι την ΕΜΦΑΝΙΣΗ ή την ΗΛΙΚΙΑ. Άλλο 'διαφωνώ με τον Καζάκο' κι άλλο ο Καζάκος είναι κακός ηθοποιός…

Posted by Elena Akrita on Montag, 5. Juni 2017

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter