Το ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλά οικόπεδο της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη

Προς πώληση το οικόπεδο της ΕΡΤ στην Περαία Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε μεταβιβαστεί στο ΤΑΙΠΕΔ πριν από το «λουκέτο» στην κρατική ραδιοτηλεόραση. 

Το ακίνητο της Περαίας είχε παραδοθεί προς ανέγερση πολυκατοικιών, μετά την ένταξή του στο σχέδιο πόλης, πριν από το 2013. Οι τότε διοικήσεις της ΕΡΤ δεν παρείχαν πληροφορίες και ενημέρωση για το αν η ΕΡΤ είχε έσοδα από τη μεταβίβαση αυτή. Στην έκθεση ωστόσο της ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ το 2013, μετά το «λουκέτο», η αξία του εν λόγω οικοπέδου εκτιμήθηκε στα 18 εκατ. ευρώ. Το ακίνητο παραδόθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ το 2011 προς πώληση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. 

Οκτώ χρόνια μετά το ίδιο οικόπεδο περιλαμβάνεται στα 23 συνολικά ακίνητα του αναθεωρημένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο ενέκρινε πριν από λίγες μέρες το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής.

Πηγή typologies.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.