Το take away του… Άδωνη: Πρώτα το απαγόρευσε στην εστίαση, μετά το πήρε πίσω

Το take away του… Άδωνη: Πρώτα το απαγόρευσε στην εστίαση, μετά το πήρε πίσω

Δεν θα ισχύσει τελικά το προσωρινό μέτρο της απαγόρευσης του «take away» στα καταστήματα εστίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αύριο Κυριακή και το επόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, δημιουργούσε… σύγχυση και θα προκαλούσε περισσότερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση: ««H Κυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του «take away» θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το «take away» θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

To… συγγνώμη του Άδωνη

Με ανάρτησή του ο υπουργός που κάθε τόσο γράφει και σβήνει μέτρα για την πανδημία, ζήτησε «συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά αυτό το μέτρο που αποφασίστηκε χθες υπό τις προτάσεις της επιτροπής δεν μπορούσε πρακτικά να υλοποιηθεί. Ασφαλώς πρέπει να τηρούνται από όλους όμως τα υγειονομικά μέτρα».

Νωρίτερα σήμερα Σάββατο είχε δηλώσει στον ΣΚΑΙ: 

«Τα delivery λειτουργούν κανονικά, ωστόσο έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery, η διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter