Το τελευταίο ανέκδοτο του Πατούλη: Όλα λειτούργησαν άψογα!

Το τελευταίο ανέκδοτο του Πατούλη: Όλα λειτούργησαν άψογα!

Φταίει ο καιρός, φταίνε οι πολίτες, φταίει ο ανάδοχος,  και ο Ερμής… ανάδρομος!

Κύριε Πατούλη θα μας τρελάνετε…

Παρά την κατακραυγή στα κοινωνικά δίκτυα, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προσπάθησε να ανατρέψει την πραγματικότητα, την εικόνα και τα δικά μας βιώματα…

Αν κάτι φταίει στην ανυπαρξία του κράτους κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει κακοκαιρίας είναι τα καιρικά φαινόμενα, ο ίδιος ο πολίτης που δεν καθαρίζει τα φρεάτια ή τα σιφώνια κοντά στο σπίτι του, η ανάδοχος εταιρεία που κάνει τα έργα και εννοείται καθόλου το κράτος αφού παρά το πρωτόγνωρο νερό που έπεσε στο κεφάλι μας… όλα λειτούργησαν άψογα, ακόμα και τα (μπαζωμένα) ρέματα!

Και όλα αυτά γιατί υπήρξε σωστή προετοιμασία, είπε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Πατούλης αποκαλύπτοντας ότι «διατέθηκαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τους καθαρισμούς ενώ ακόμη 24 εκατ. ευρώ έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για τον καθαρισμό των φρεατίων».

Πραγματικά, αν δόθηκαν τόσα λεφτά απορεί κανείς γιατί η Αθήνα έγινε Βενετία (χωρίς το χαρακτηριστικό της χρώμα)…

«Όχι μόνο άντεξαν αλλά ανταποκρίθηκαν άριστα οι υποδομές και τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης», είπε ο κύριος Πατούλης…

Αλλά ο κ. Περιφερειάρχης μάλωσε και τους πολίτες καθώς –όπως είπε- είναι αναγκαία η προσοχή των ιδιωτών για την απόφραξη των σιφωνίων από τα συρόμενα «φερτά» σε μεγάλες ποσότητες απορροής όμβριων.

Αν καταλάβατε κάτι για τα σιφώνια, λέγεται ρίχνει τη μπάλα στην εξέδρα!

Όσο για το λεωφορείο που μετατράπηκε σε βάρκα κοντά στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος φταίει (κατά κάποιο τρόπο) ο… ανάδοχος εξαιτίας «των αναχωμάτων που είχε τοποθετήσει η εταιρία προκειμένου να προστατέψει το εργοτάξιο».

Αλλά σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής όλα θα λυθούν σε τρεις μήνες όταν παραδοθεί το έργο…

Προφανώς αυτό το τελευταίο δεν το ήξερε ο Μπάλλος για να χτυπήσει μετά από τρεις μήνες…

Αλλά για να μην σας πολυλογούμε: Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα…

(Είναι βέβαιο πως τα παραμύθια θα συνεχιστούν)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter