Το τελευταίο αντίο από την πιστή Σάλι στον Τζορτζ Μπους (Video)

Το τελευταίο αντίο από την πιστή Σάλι στον Τζορτζ Μπους (Video)

Το δικό της αντίο στον Τζορτζ Μπους είπε η πιστή και χαριτωμένη Σάλι, το εκπαιδευμένο λαμπραντόρ που δόθηκε στον 41ο πρόεδρο των ΗΠΑ προκειμένου να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του. 

Η Σάλι φορώντας γιλέκο του σκύλου συνοδείας με την αμερικανική σημαία, πήγε χθες Τρίτη στο Καπιτώλιο όπου εκτίθεται η σορός μέχρι την κηδεία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Έμεινε πιστή δίπλα στο φέρετρο του πρώην αφεντικού της, ήρεμη.

 Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο εκπρόσωπος του πρώην προέδρου Τζιμ ΜακΓκάρθ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της Σάλι μπροστά στο φέρετρο με τον Μπους, μετά την μεταφορά του στην Ουάσινγκτον. «Αποστολή εξετελέσθη» έγραψε ο εκπρόσωπος. Μετά την υπηρεσία στο πλευρό του Μπους, ο Σάλι θα βοηθήσει άλλους βετεράνους.

Η Σάλι, είναι ένα λαμπραντόρ μόλις δύο ετών, που άρχισε να υπηρετεί τον Μπους από τον περασμένο Ιούνιο. Είναι εκπαιδευμένη να βοηθά βετεράνους πολέμου και γνωρίζει να ανοίγει την πόρτα ή να σηκώνει πράγματα. Ο Μπους από το 2012 ήταν καθηλωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα εξαιτίας μιας μορφής της νόσου του Πάρκινσον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter