Το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο (Photos)

Το «τελευταίο αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο (Photos)

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή.

Mέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης –με εξαίρεση τις ασχήμιες που συνόδευσαν την άφιξη του Β.Μαρινάκη-, με υψηλές παρουσίες από την αθλητική και μη κοινωνία και με ποδοσφαιρικές ιαχές από εκατοντάδες φιλάθλους μεταφέρθηκε η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου από την Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στην τελευταία του κατοικία.

Πολλοί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που έκλεισαν από νωρίς την οδό Μητροπόλεως έμειναν έξω από τον ναό ως τις 4, όταν ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.

«Για πάντα ανάμεσά μας, Παύλο θεέ» και «Πα-να-θη-ναϊ-κός» ήταν τα συνθήματα που συνόδευσαν την εμφάνιση του φερέτρου του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκού στα προπύλαια της εκκλησίας.

Ανάμεσα στους συντετριμμένους συγγενείς, ξεχώριζε η φιγούρα του αδελφού Θανάση, ο οποίος έκλαιγε ασταμάτητα. Ο υιός Δημήτρης πλησίασε προς τους οπαδούς και τους ευχαρίστησε με δακρυσμένα μάτια: «Τον αγαπούσατε και να ξέρετε ότι σας αγαπούσε και εκείνος πολύ».

Η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Δεκάδες οπαδοί με μηχανάκια ακολούθησαν την νεκρική πομπή προς το Μετς.

Την εξόδιο ακολουθία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ.Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, ο γγΑ Γ.Βασιλειάδης, η Φ.Γεννηματά, ο Στ.Θεοδωράκης, άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου (Γ.Κατρούγκαλος, Β.Μεϊμαράκης, Γ.Κουμουτσάκος, Ευ.Αντώναρος, Α.Γεωργιάδης, Η.Ψινάκης).

Στεφάνι έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και αρκετοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές (Δομάζος, Λιβαθηνός, Κωνσταντίνου, Καρούλιας, Μαραγκός).

Εκτός από την τωρινή ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, στη Μητρόπολη βρέθηκαν το μεσημέρι ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι Στ.Βράνκοβιτς, Ντ.Μποντιρόγκα, Δ.Διαμαντίδης, Δ.Ιτούδης, Π.Γιαννάκης, Α.Πεδουλάκης, Γ.Μπουρούσης, Α.Φώτσης.

Εκπρόσωποι άλλων ομάδων εμφανίστηκαν αυτοπροσώπως (Β.Μαρινάκης, Δ.Μελισσανίδης, Μπ.Πρέλεβιτς) ή κατέθεσαν στεφάνια: Π. και Γ. Αγγελόπουλοι, Ι.Σαββίδης, Μ.Αγγελόπουλος, Σ.Κόκκαλης, η οικογένεια του Χρ.Ψωμιάδη.

Στεφάνι έστειλε και ο Νίκος Γκάλης, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε ταξίδι-αστραπή ολίγων ωρών από την Τουρκία για να προσκυνήσει τη σορό. Αθρόα υπήρξε και η προσέλευση ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου και φυσικά υπαλλήλων της Βιανέξ.

Εκτιμήσεις μιλούν για περισσότερα από 3.000 στεφάνια και τουλάχιστον 10-15 χιλιάδες κόσμο.

















Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter