Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη (Photos)

Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη (Photos)

Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε σήμερα (20/8) στη Μητρόπολη Αθηνών τον Σάββα Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 85 χρονών.

Στην κηδεία εκτός από τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Ολυμπιακού, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και υψηλές προσωπικότητες, όπως ο πρώην και ο πρόεδρος της FIFA και της UEFA, Μισέλ Πλατινί καθώς και ο νυν πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αμφότεροι φίλοι και συνεργάτες του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Θόδωρου Θεοδωρίδη, γιου του εκλιπόντος παράγοντα των «ερυθρολεύκων»…

Στεφάνια κατατέθηκαν σχεδόν από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Μεταξύ άλλων κατέθεσαν εκτός από εκείνα του Ολυμπιακού, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, η οικογένεια του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη και άλλοι. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εκείνος που ανάγνωσε τον επικήδειο λόγο στο «τελευταίο αντίο» του Σάββα Θεοδώριδη όπου ανέφερε:

«Πολυαγαπημένε Σάββα

Ήσουν για μένα μέλος της οικογένειας μου, συνοδοιπόρος και φίλος, θερμός συμπαραστάτης στα δυσκολα και πάντα στην πρώτη γραμμή χωρίς ποτέ να κάνεις βήμα πίσω. Χωρίς δεύτερη σκέψη ή δισταγμό έβαζες τα στήθη σου μπροστά απέναντι σε όλους στα γήπεδα, στις εκλογές, στην καθημερινότητα μας. Ήταν μια κοινή στάση ζωής και για τους δυο μας και κάτι που μας ένωνε μέχρι τέλους. Και φυσικά στο τέλος νικητής ήταν πάντα ο Πειραιάς και ο Ολυμπιακός.

Ο τρόπος που αγαπούσες τον Ολυμπιακό είναι φάρος φωτεινός για όλους μας και η Ιστορία της ομάδας μας φιλόξενα σου ανοίγει την αγκαλιά της και σε περιβάλλει με το χρυσό στεφάνι του δαφνοστεφανωμένου έφηβου. Γιατί αυτό ήσουν πάντα. Ένας έφηβος με φωτιά στην ψυχή. Γεμάτος πάθος για τη ζωή, δύναμη και φυσικά γεννημένος Νικητής.

Έφυγες όπως σου αρμόζει: Πρωταθλητής. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι έζησες Πρωταθλητής στη ζωή σου! Πάντα έλεγες ότι ο Ολυμπιακός σου δίνει ζωή. Κι εσύ όμως έδινες στον Ολυμπιακό και σε όλους μας ζωή με το πάθος σου. Είμαι σίγουρος ότι οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του Παραδείσου. Από σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραΐσκάκη, μια θέση ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. Για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!

Σου υπόσχομαι, ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε έναν Ολυμπιακό νικητή, Πρωταθλητή, Ευρωπαίο, που θα κάνει κάθε Έλληνα υπερήφανο. Ότι ήθελες και λάτρευες και εσύ σε όλη σου τη ζωή! Καλό ταξίδι Πρωταθλητή»



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter