Το τερμάτισε η Ελίζα – Θεωρεί κατάντια και πρόσχημα τον νόμο

Το τερμάτισε η Ελίζα – Θεωρεί κατάντια και πρόσχημα τον νόμο

Προκειμένου να υπάρξει στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η δικηγόρος και ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ θέλησε σε ένα «τιτίβισμα» να σχολιάσει και την έκρηξη στο Κολωνάκι και την άδεια στον Κουφοντίνα.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό, τι και όπως θέλει. Ένα μέλος του ευρωκοινοβουλίου όμως, και μάλιστα με νομική παιδεία δεν είναι δυνατόν να αναφέρεται στο νόμο ως «πρόσχημα». Καλή η αντιπολίτευση, καλή η προσπάθεια να κερδίσει δημοσιότητα, αλλά δεν μας είπε: αν ο νόμος είναι πρόσχημα τι ακριβώς θα ήθελε;Μπλέκει δε όλα τα θέματα λες κι εχει πάει λαϊκή και βάζει στο οικολογικό της διχτάκι ό,τι βρει μέσα! Η διαφορά είναι ότι από πρώην βουλευτές και ευρωοβουλευτές όλοι θα περιμέναμε σεβασμό τουλάχιστον στους νόμους. Αλλά είπαμε: τι θα ήταν κάποιοι πολιτικοί χωρίς «τιτιβίσματα»…

Διαβάστε την ανάρτηση της δικηγόρου Ελίζας Βόζενμπεργκ: Ενώ ασχολούμαστε με την εμφάνιση νέας τρομοκρατίας, εγκρίθηκε πάλι 6ήμερη άδεια στον κατα συρροή δολοφόνο-τρομοκράτη Κουφοντίνα εν όψει.. Πρωτοχρονιάς! Εχει χαθεί ΚΑΙ το μέτρο εκτός απο το φιλότιμο. Και μάλιστα με πρόσχημα τον..νόμο! Κατάντια….

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter