Το τερμάτισε ο Βορίδης: Δε θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε δημόσιους χώρους αν ισχύσει ο πολιτικός όρκος (Video)

Το τερμάτισε ο Βορίδης: Δε θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε δημόσιους χώρους αν ισχύσει ο πολιτικός όρκος (Video)

Νυν υπέρ πάντων ο αγών υπέρ βωμών και εστιών… από τον Μάκη Βορίδη που προκειμένου να αποδομήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνταγματική αναθεώρηση έφτασε στο σημείο, με συνομιλητή τον Γιώργο Αυτιά (που τον κοιτά εμβρόντητος) να πει ότι δεν θα μπορούμε πια να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

“Δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια” έβγαλε το “τσεκουράτο” πόρισμα ο Μάκης Βορίδης. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, και τι δεν είπε για να διασπείρει τρόμο και διχασμό για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα για τη θέσπιση του πολιτικού όρκου. 

“Θα φύγει ο σταυρός από τη σημαία”. Ακόμη ένα συμπέρασμα του εκλεκτού του Κυριάκου. Ο κ. Βορίδης μάλιστα με ύφος περισυλλογής από τα δεινά που θα φέρει μια τέτοια διάταξη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι “ειμαστε οι κληρονόμοι του Βυζαντίου και της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και της ισορροπίας μεταξύ του αυτοκράτορα και του Πατριάρχη. Τι ζητάει λοιπόν ο Τσίπρας; Να ρηγματώσουμε με αυτή την ιστορία μας”.

Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter