Το τερμάτισε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Μητσοτάκης ή χάος» το δίλημμα των εκλογών – Με τις «πλάτες» του Τσίπρα δρουν οι μπαχαλάκηδες

Το τερμάτισε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Μητσοτάκης ή χάος» το δίλημμα των εκλογών – Με τις «πλάτες» του Τσίπρα δρουν οι μπαχαλάκηδες

Το κλίμα τρομοκρατίας που σκορπίζουν οι «γαλάζιοι» βουλευτές στους πολίτες καθώς πλησιάζει η ώρα της κάλπης καλά κρατεί. Το αφήγημα πως μοναδικός παράγοντας σταθερότητας για τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να ενισχύσει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra και την Αναστασία Γιάμαλη,  υποστήριξες μεταξύ άλλων πως στις εκλογές το δίλημμα θα είναι ένα «Μητσοτάκης ή χάος».

 

Ωστόσο, δεν στάθηκε εκεί. Όταν η κουβέντα πήγε στην πανεπιστημιακή αστυνομία ο βουλευτή της ΝΔ, άρχισε να εκτοξεύει πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «οι “μπαχαλάκηδες” πετάνε μολότοφ με “πλάτες” του Τσίπρα». Στη συνέχεια μάλιστα, επανέφερε το τραγικό ζήτημα της Μαρφίν, λέγοντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη ότι «για τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα». Λίγο αργότερα, και με τα πνεύματα να παραμένουν οξυμένα, ο κ. Παπαδημητρίου, απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, κάλεσε τα μέλη του ΚΚΕ «να εγκαταλείψουν τα κουμπούρια» στις διαδηλώσεις.

Παράλληλα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αρνήθηκε να σχολιάσει τη φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό των ΜΑΤ να κάνει μια χυδαία χειρονομία κατά των φοιτητών που διαμαρτυρήθηκαν για την προσπάθεια επιβολής της πανεπιστημιακής αστυνομίας στο ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ. Η αποκαλυπτική φωτογραφία του Μάριου Λώλου αναδημοσιεύτηκε στην εκπομπή προκαλώντας ισχυρές αντιδράσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων πολιτικών που βρίσκονταν στο πάνελ. Για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ωστόσο η φωτογραφία δεν είχε όπως φάνηκε τίποτα παράξενο και κατακριτέο γι αυτό κι όταν του ζητήθηκε να κταδικάσει τον συγκεκριμένο αστυνομικό που έκανε τη χειρονομία εκείνος αρνήθηκε.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter