Το «τερμάτισε» ο Τραμπ – Συνέκρινε το Σικάγο με το Αφγανιστάν

Το «τερμάτισε» ο Τραμπ – Συνέκρινε το Σικάγο με το Αφγανιστάν

Νέα δήλωση που θα συζητηθεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν δίστασε να βάλει στο «ζύγι» το Σικάγο με το Αφγανιστάν, όσον αφορά την ασφάλεια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε άλλη μια δήλωση η οποία τον έφερε στο «μάτι του κυκλώνα» και όχι άδικα, καθώς συνέκρινε το Σικάγο με το Αφγανιστάν, όσον αφορά τα ποσοστά εγκληματικότητας και την ασφάλεια. Το νέο ατόπημα του Τραμπ έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Διευθυντών.

«Είναι ντροπιαστικό για εμάς ως έθνος. Σε ολόκληρο τον κόσμο μιλάνε για το Σικάγο. Το Αφγανιστάν είναι ένα ασφαλές μέρος εν συγκρίσει, είναι αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Πυρά κατά του Τζόνσον

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς εκτόξευσε «πυρά» κατά του αστυνομικού διευθυντή της πόλης, Έντι Τζόνσον, ο οποίος του… γύρισε την πλάτη, αρνούμενος να παραστεί στην εκδήλωση, όντας υποστηρικτής των Δημοκρατικών.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος καταφέρθηκε επίσης και κατά του αστυνομικού διευθυντή της αστυνομίας του Σικάγο Έντι Τζόνσον, που αρνήθηκε να παραστεί στην εκδήλωση θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή του στον Τραμπ, ο οποίος επισκεπτόταν για πρώτη φορά την πόλη, όπου επικρατούν οι Δημοκρατικοί, αφότου ανέλαβε καθήκοντα στις αρχές του 2017.

«Να ένας άνδρας που δεν μπήκε στον κόπο να εμφανιστεί σε μια συνάντηση αστυνομικών διευθυντών, των πλέον αξιοσέβαστων ανθρώπων στη χώρα, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του και με την παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ. Και ξέρετε γιατί; Διότι δεν κάνει τη δουλειά του» 

Η δήμαρχος κατά του προέδρου

Η δήμαρχος του Σικάγο Λόρι Λάιτφουτ, μια Δημοκρατική, απάντησε στον Τραμπ μέσω Twitter, γράφοντας πως είναι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «έφερε τα προσβλητικά, αδαή καραγκιοζιλίκια του στο Σικάγο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter