Το Twitter τρολάρει την «ετοιμότητα» της κυβέρνησης για τις πλημμύρες

Το Twitter τρολάρει την «ετοιμότητα» της κυβέρνησης για τις πλημμύρες

Όσο η κακοκαιρία «Μπάλλος» εξελίσσεται, οι χρήστες των social media άρπαξαν την ευκαιρία να καυτηριάσουν μέσω αναρτήσεων τις…ευέλικτες αντιδράσεις συμπολιτών μας. Φοιτητές και μαθητές έχουν ξανά την τιμητική τους, δεδομένου ότι η έλλειψη αντιπλημμυρικής θωράκισης, εκτός από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, έπληξε με μεγάλης κλίμακας ζημιές  και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της επικράτειας, την ώρα που η κυβέρνηση επαναπαύεται στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ως μόνιμο πρόβλημα των σχολικών μονάδων και του τρόπου που λειτουργεί το εκπαιδευτικό σύστημα. Δεν έλειψαν οι δριμείες κριτικές σε σχέση με όσα εκτυλίχθηκαν στις δημόσιες συγκοινωνίες για την αδιαφορία των ιθυνόντων και τις “καλύψεις” που συνεχίζουν για δεύτερη μέρα να αναζητούν στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Η επαναλαμβανόμενη αποφυγή ανάληψης ευθυνών, έφερε αντιμέτωπη την πολιτική ηγεσία με την οργή των πολιτών η οποία ήταν αδύνατο να εκφραστεί με  μόνο γνώμονα το… χιούμορ. Άλλωστε, «δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό» όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Οικονόμου απαντούσε εχθές για την αργοπορία των αντιδιαβρωτικών  έργων στην Εύβοια, ούτε είναι σοφό να συνδέουμε τις καταστροφές στο νησί με τις ζημιές στη θάλασσα και τις καμένες εκτάσεις, βάσει των αντιδράσεων του κ.Πέτσα.

Καλημέρα..#πλημμυρες #βροχη #κακοκαιρια pic.twitter.com/NUU9JE8ARs

— PaulSor® (@Notos_KLMT) October 15, 2021

Καλημέρα μόνο σε όσους βλέπουν «κλιματική αλλαγή» αλλά όχι διαχρονικές κρατικές ευθύνες ..! #κακοκαιρια #πλημμυρες #βροχη pic.twitter.com/WH1K7b8E3P

— red_salute (@red_salute) October 15, 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter