Το τραγούδι όλο νόημα του Νικήτα Κακλαμάνη για την Πελώνη

Το τραγούδι όλο νόημα του Νικήτα Κακλαμάνη για την Πελώνη

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει στο εσωτερικό της «γαλάζιας» πολυκατοικίας το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τα παλιά tweets της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη.

Διαβάστε επίσης: Θέμα Πελώνη στη ΝΔ

Η δυσαρέσκεια από βουλευτές και στελέχη της ΝΔ για τις καυστικές της αναρτήσεις αλλά και για την απάντηση που έδωσε στην χθεσινή ενημέρωση των δημοσιογράφων αυξάνεται, με ορισμένους να μην μπορούν άλλο να την κρύψουν. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης όταν ρωτήθηκε σήμερα Παρασκευή σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 για το ζήτημα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης όχι μόνο δεν απέφυγε να κρύψει την ενόχλησή του για την κυρία Πελώνη, αλλά όπως είπε του θυμίζει κι ένα τραγούδι.

«Εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλλει σήμερα η Αριστοτελία Πελώνη να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εν πολλοίς το πετυχαίνει -πρέπει να πω- στα καθήκοντα της κυβερνητικής εκπροσώπου. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι εγώ με την κα Πελώνη ιδεολογικά, πως το λέει ένα παλιό τραγούδι «δεν είμαστε στην ίδια την συχνότητα, δεν είμαστε στον ίδιο τον σκοπό!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Η αφιέρωση του Ν. Κακλαμάνη

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter