Το τσιγάρο, το ΕΣΥ και οι… προτεραιότητες Πλεύρη

Το τσιγάρο, το ΕΣΥ και οι… προτεραιότητες Πλεύρη

«Νυν υπέρ πάντων αγώνας» από τον Θάνο Πλεύρη για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει στο κέντρο όπου τραγουδά η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή.

Αμέτρητες οι καταγραφές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για την οργή του υπουργού Υγείας σχετικά με τους παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου, με τον Πλεύρη να εμφανίζεται άμεμπτος και αποφασισμένος για δράση.

Πρόκειται για το ίδιο πολιτικό πρόσωπο που επί θητείας του στο υπουργείο Υγείας πέρασε το «νομοσχέδιο ταφόπλακα» για το ΕΣΥ, προμοτάροντας τα ιδιωτικά συμφέροντα έναντι του δημόσιου χαρακτήρα στην υγεία.

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στην υγεία καταγγέλλουν ότι το ΕΣΥ ασφυκτιά με τις ελλείψεις σε προσωπικό να «γονατίζουν» τη δημόσια υγεία, ο υπουργός Υγείας προωθεί τη δική του επικοινωνιακή ατζέντα, λανσάροντας το προφίλ ενός υπουργού αποφασισμένου να πατάξει τους παραβάτες του… τσιγάρου στα νυχτερινά κέντρα.

Οι προτεραιότητες του Θάνου Πλεύρη και συνολικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη στον χειρισμό κάθε είδους ζητημάτων, ήταν εκ προοιμίου γνωστές. Επικοινωνιακά τρικ, αυτοπροβολή και προμοτάρισμα ατζέντας εις βάρος των συμφερόντων του κοινωνικού συνόλου.

Τώρα δε που πλησιάζουν και οι εκλογές, τέτοια φαινόμενα θα εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter