Το tweet της χρονιάς έκανε ο επίσημος λογαριασμός της Φλαμένγκο

Το tweet της χρονιάς έκανε ο επίσημος λογαριασμός της Φλαμένγκο

Η μεγάλη ανατροπή της Φλαμένγκο επί της Ρίβερ στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες «τρέλανε» όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, μαζί και τον διαχειριστή των social media του συλλόγου.

Οι εικόνες από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες κάνουν το γύρο του κόσμου. Σε ένα συναρπαστικό – από πλευράς εξέλιξης- ματς, η βραζιλιάνικη Φλαμένγκο γύρισε το εις βάρος της σκορ με δύο γκολ στο 88ο και στο 92ο λεπτό, ρίχνοντας στο… καναβάτσο τη Ρίβερ Πλέιτ (2-1), κατακτώντας το τρόπαιο.

Η φοβερή αυτή ανατροπή, η οποία θύμισε κάτι από τον τελικό του Champions League του 1999, πανηγυρίστηκε έξαλλα (όπως αναμενόταν) από εκατομμύρια φιλάθλους της Φλαμένγκο, αλλά και άλλους τόσους αγνούς ακολούθους του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο καλύτερος πανηγυρισμός δεν έγινε από τους παίκτες, ούτε από τους φιλάθλους, αλλά από τα social media της νικήτριας ομάδας.

Ο διαχειριστής του λογαριασμού στο Twitter… τρελάθηκε από την ανατροπή, ανεβάζοντας ένα tweet το οποίο περιέχει 280 χαρακτήρες, φανερώνοντας ότι ο social media manager του συλλόγου απλά… έχασε τα λόγια του. Το εν λόγω tweet έγινε viral, συγκεντρώνοντας σχεδόν 300 χιλιάδες likes.

Το «τιτίβισμα» που έγινε viral

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter