Το Tweet του Αμερικανού Πρέσβη μετά την επίθεση στο σπίτι του και το Video Ρουβίκωνα (Video & Photos)

Το Tweet του Αμερικανού Πρέσβη μετά την επίθεση στο σπίτι του και το Video Ρουβίκωνα (Video & Photos)

Για παιδαριώδη βανδαλισμό κάνει λόγο ο Αμερικανός Πρέσβης, κ. Τζέφρι Πάιατ, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Την ίδια ώρα ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης με κείμενο που κάνει λόγο για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

O κ. Πάιατ τονίζει ότι θα εξακολουθήσει να συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές για την τιμωρία των ενόχων με βάση τις προβλέψεις του νόμου. Η καταστροφή της περιουσίας δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία.

Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter, η οποία μάλιστα ξεκινάει στα ελληνικά:

Με ανάρτησή τους στο Indymedia, τα μέλη του Ρουβίκωνα ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης δίνοντας μάλιστα και βίντεο  με τα μέλη τους να πετάνε μπογιές στη μάντρα της πρεσβευτικής κατοικίας. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: 

 κομμουνιστής επαναστάτης Δ.Κουφοντίνας βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε απεργία πείνας απο 2 Μαίου προκειμένου να του χορηγηθεί η έβδομη κατα σειρά άδεια που δικαιούται και να αρθεί η φασιστική διάταξη του εισαγγελικού βέτο.

Οι άδειες των κρατουμένων είναι κατάκτηση κερδισμένη με αίμα δεν είναι παραχώρηση ούτε ευεργέτημα. Η απαίτηση για δηλώσεις μετανοίας είναι ο εκβιασμός που χρησιμοποιεί η αστική εξουσία για να ταπεινώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η άρνηση της αποκήρυξης των ιδεών του και η απεργία πείνας ως ύστατο μέσο αγώνα που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του Δ. Κουφοντίνα είναι ένδειξη πολιτικής συνέπειας και αξιοπρέπειας.

Οι πιέσεις απο την Αμερικάνικη πρεσβεία και τον εγχώριο συρφετό της πολιτικής σκηνής δεν περνάνε. Ο ανυποχώρητος αγώνας του Κουφοντίνα είναι αγώνας ενάντια στον σωφρονιστικό ολοκληρωτισμό και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 2/5 ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ , ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter