To twitter «γλεντάει» Μητσοτάκη και κυβέρνηση για την μονιμοποίηση… 4.000 παπάδων!

To twitter «γλεντάει» Μητσοτάκη και κυβέρνηση για την μονιμοποίηση… 4.000 παπάδων!

Επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει κι αυτό για πρώτη φορά: πρωθυπουργός θα παραστεί σε συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, συνοδευόμενος μάλιστα  από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Όπως ανακοινώθηκε από την Εκκλησία της Ελλάδος, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου «συνέρχεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 165ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως. Στο δεύτερο μέρος της Συνεδρίας θα παραστεί ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την Ερίτιμο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως».

Τι δουλειά έχει ο πρωθυπουργός στην ΔΙΣ; Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα κάνει μια ανακοίνωση ιδιαίτερα προκλητική εάν λάβει κανείς υπόψη του το πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα αιτήματα των υγειονομικών, των εκπαιδευτικών, των πυροσβεστών πριν την αντιπυρική περίοδο και πάει λέγοντας…

Ο Κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη μονιμοποίηση 4.000 περίπου ιερέων! Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προώθηση νομοθετικής ρύθμισης ώστε να συσταθούν επιπλέον 4.000 οργανικές θέσεις ιερέων, τις οποίες θα καταλάβουν υπηρετούντες εφημέριοι των ναών, οι οποίοι μονιμοποιούνται. Σημειώνεται ότι περίπου 10.000 κληρικοί μισθοδοτούνται σήμερα!

Οργιάζει το twitter

Σήμερα οργιάζει το twitter σχολιάζοντας τα σχέδια του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και ένα προκλητικό “δωράκι” στην Εκκλησία.

Πρώτο trending είναι το #4.000_παπαδες με σχεδόν 7.000 tweets το πρωί του Σαββάτου.

Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά tweets για το πώς “υποδέχονται” οι χρήστες αυτή την εξέλιξη, ειδικά σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και την εκπαίδευση:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter