Το twitter και ο εφιάλτης με τα παλιά tweet του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Ευγενίδη

Το twitter και ο εφιάλτης με τα παλιά tweet του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Ευγενίδη

Τρελό «πάρτι» έχει στηθεί στο Twitter με παλιότερα tweets του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Γιώργου Ευγενίδη.

Παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει εκφραστεί με ιδιαιτέρως αρνητικό τρόπο για τη ΝΔ, τον Άδωνη Γεωργιάδη ή τον Πρετεντέρη, σήμερα ακολουθεί μία διαφορετική πολιτική στρατηγική, εναρμονισμένη στη λογική του τηλεοπτικού σταθμού που εργάζεται. Μάλιστα, από τα «πυρά» του, τότε, δεν είχε ξεφύγει ούτε ο Άρης Πόρτοσάλτε. Υπενθυμίζεται πως στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» στην οποία συμμετέχει, είχε εμφανιστεί το περιβόητο, πλέον, «σούπερ» για την «υπέρκομψη Μαρέβα».

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως μετά το… «γλέντι» που έχει στηθεί στο Twitter το οποίο έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ ο οποίος σπεύδει να κατεβάσει(!) τα σχετικά post.

Στα πλέον αξιομνημόνευτα είναι πως πριν από λίγες ώρες έκανε το εξής ποστάρισμα κατά όσων έκαναν χιούμορ με το φανελάκι του Σωτήρη Τσιόδρα:

Είναι, όμως, ο ίδιος άνθρωπος που είχε κάνει κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και σε άλλους με αφορμή ενδυματολογικές ανησυχίες του… Κάποτε, δηλαδή, ήταν κάτι σαν… Fashion Police και τώρα έσπευσε να ψέξει όσους κάνουν στη συντριπτική πλειοψηφία χιούμορ με το φανελάκι του λοιμωξιολόγου…


Πάμε όμως, να δούμε τι έγραφε πριν από μερικά χρόνια ο πολύ νεαρός τότε Γιώργος Ευγενίδης.









Ωστόσο, αρνητικά ξεχωρίζει και ένα tweet του πολύ νεαρού, τότε, Γ. Ευγενίδη το οποίο δυστυχώς ξεχειλίζει ομοφοβία:

Ενώ ένα άλλο είναι βουτηγμένο κυριολεκτικά στον σεξισμό…

Κεντρική φωτογραφία: Facebook.com/gevgenidis

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter