Το Twitter κάνει πάρτι με τα #150_ευρω του Μητσοτάκη

Το Twitter κάνει πάρτι με τα #150_ευρω του Μητσοτάκη
«Θα το κάψουμε απόψε… κυρ Στέφανε» από το Twitter για τα 150 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στην ουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είχε προαναγγείλει από τις Βρυξέλλες, αλλά κανείς δεν περίμενε να απευθυνθεί έτσι στους νέους τους οποίους μέχρι χθες τους είχε στο στόχαστρο, γιατί σύμφωνα με την κυβέρνηση ήταν ανέμελοι, δεν πρόσεχαν και τους φόρτωναν το… προπατορικό αμάρτημα γενικώς!

Αυτά τα 150 ευρώ με τα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να δελεάσει του νέους έγιναν αμέσως hashtag στο Twitter και ξεκίνησε το πάρτι:

Σοβαρά είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας να τσιμπήσουν οι νέοι την ευκαιρία και να τσιμπηθούν???? Ποιος του γράφει τα κείμενα?? Rolling on the floor laughingSquinting face with tongue

Όπως πήγαιναν οι Ισπανοί κ έδιναν χάντρες στους Ινδιάνους , για ν αγοράσουν γη, έτσι και ο Μητσοτάκης, δίνει #150_ευρω στους νέους, για να εμβολιαστούν.

-Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις?
-Οτι στους νέους πατώνουμε
-Ενταξει, κάτι θα σκεφτούμε να τους πείσουμε

Πήγαινε παιδάκι μου να κάνεις το εμβόλιο για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ! 

Δεν θα κρίνω την εξαγορά συνείδησης. Θα κρίνω ότι μια κάρτα #150_ευρώ την ονόμασαν “κάρτα ελευθερίας” κι αυτό μας δείχνει ποια είναι η άποψη των κρατικών ελίτ για την ελευθερία και την αξία της. Κάπου ανάμεσα στον Οργουελ και το Οθωμανικό μπαξίσι. 

Ξεκάθαρα πάντως ο επικοινωνιολόγος της ΝΔ είναι κάποιος πρώην ΔΑΠιτης που λίγο πριν τις φοιτητικές εκλογές ξεκινούσε να κερνάει ποτά σε κλαμπάκια για να μαζέψει καμιά ψήφο! #150_ευρω

Θα τα κάνω μπύρες #150_ευρω και θα πάρουν τα τέτοια μου στις εκλογές !!! 

150ευρω για να σας κυνηγάμε στις πλατείες και να σας τουλουμιαζουμε στο ξύλο. 

#150_ευρω

Αγαπητοί μου νέοι, από ότι καταλάβατε η κυβέρνηση σας στοχοποιεί για ακόμη μια φορά. Με το “κίνητρο” των #150_ευρώ δηλώνει εμμέσως ότι εσείς είστε αυτοί που αρνήστε να εμβολιασθειτε και για αυτό “αναγκάζονται” να σας “λαδωσουν”. 

Σας κοροϊδεύει με τ #150_ευρω. Όχι ότι τ κάνει συνειδητά..
Απλά είναι τόσο ηλίθιος… που τ πιστεύει ως κίνητρο… Όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει…
#τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες
Όχι μόνο τείχος ανοσίας πρέπει ν χτίσουμε, απέναντι σ #πανδημια αλλά κ τείχος απέναντι σ ηλιθιότητα του

Αφού δεν τους βγήκε ο εκφοβισμός και το παραμυθάκι περί ατομικής ευθύνης, το γύρισαν στη παλιά καλή και αλάνθαστη δωροδοκία!

Κανονικά τώρα χρειάζεται και μια έκτακτη Λίστα Πετσα, να ενημερωθούν υπεύθυνα οι 25άρηδες για το έκτακτο χαρτζιλίκι 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter