Το twitter πήρε «φωτιά» για τον πίνακα του Πικάσο που τους έπεσε από τα χέρια: «Αριστερός ο Πικάσο αναμενόμενο να γλιστρήσει»

Το twitter πήρε «φωτιά» για τον πίνακα του Πικάσο που τους έπεσε από τα χέρια: «Αριστερός ο Πικάσο αναμενόμενο να γλιστρήσει»

«Φωτιά» πήρε το twitter από την νέα γκάφα του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. και την κακομεταχείριση των δύο έργων τέχνης του Πικάσο και του Μοντριάν από την ΕΛ.ΑΣ κατά την πολυδιαφημισμένη συνέντευξη Τύπου των Χρυσοχοΐδη και Μενδώνη.

Τόσο το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ όσο και τα φιλοκυβερνητικά μέσα δε σταμάτησαν να την χαρακτηρίζουν ως η εξιχνίαση της «κλοπής του αιώνα», ωστόσο, η μεταχείριση που είχαν οι σπουδαίοι αυτοί πίνακες από τους αρμοδίους του υπουργείου έμοιαζε σαν να πρόκειται για τα πλέον ασήμαντα αντικείμενα στον πλανήτη. Το πρώτο που προκάλεσε αρνητικά σχόλια ήταν ότι μετέφεραν τον πίνακα του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου και εκείνον του Μοντριάν με γυμνά χέρια ενώ η  αμέλεια αυτή αποδείχθηκε πταίσμα όταν κατά την προσπάθεια τοποθέτησης του πίνακα του Πικάσο από έναν αστυνομικό για τις κάμερες, του έπεσε κάτω από τα χέρια.

Το μυστήριο του Πικάσο- Ένας κλεμμένος πίνακας που φαίνεται ότι «θέλει» να επιστρέψει και τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΠΟΑ

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να σχολιαστεί αναλόγως αυτή η κακομεταχείριση από τους χρήστες του twitter

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter