Το twitter τα κατάφερε – Βρέθηκαν πατέρας και κόρη που έγιναν viral έξω από την Παναγία των Παρισίων

Το twitter τα κατάφερε – Βρέθηκαν πατέρας και κόρη που έγιναν viral έξω από την Παναγία των Παρισίων

Μπαμπάς και κόρη έγιναν viral όταν η φωτογραφία που τους έδειχνε να παίζουν ανέμελα έξω από την Παναγία των Παρισίων μία μόλις ώρα πριν την καταστροφική πυρκαγιά άρχισε να κυκλοφορεί στο twitter έπειτα από την ανάρτηση μιας γυναίκας η οποία τους αναζητούσε.

Η Μπρουκ Γουίνσδορ τους αναζητούσε διότι όπως είχε πει ήθελε να τους δώσει την πολύ ωραία αυτή φωτογραφία την οποία θα ήθελαν σίγουρα να κρατήσουν ως αναμνηστική μιας και η αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων αναμένεται να κρατήσει χρόνια.

Η αναζήτηση κράτησε μόλις τρεις ημέρες και με τη βοήθεια του twitter πατέρας και κόρη βρέθηκαν. Αν και η Γουίνσδορ δεν αποκάλυψε την ταυτότητά τους – ο άνδρας και η κόρη του ήθελαν να μείνουν ανώνυμοι– είπε ότι ήταν ευγνώμονες για τη φωτογραφία αυτή και σχεδιάζουν να την κρατήσουν ως έναν μικρό θησαυρό για τα επόμενα χρόνια.

«Η αναζήτηση τελείωσε! Η φωτογραφία έφτασε μέχρι τον μπαμπά και την οικογένειά του. Επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος μετά την τραγωδία και έγραψε: “Ευχαριστώ και πάλι για αυτή την όμορφη φωτογραφία. Θα βρούμε ένα ξεχωριστό μέρος γι’ αυτήν”. Ευχαριστώ όλους όσοι μοιράστηκαν τη φωτογραφία και τα ευγενικά σας λόγια», αναφέρει η Γουίνσδορ στο Twitter.

Σε ένα άλλο tweet, η Μπρουκ Γουίνσδορ πρόσθεσε: «Με βρήκε μέσω του Twitter. Ήξερα ότι θα τα καταφέρνατε».

Μέσα σε μόλις 3 ημέρες η ανάρτησή της πήρε πάνω από 470.000 likes και αναδημοσιεύτηκε πάνω από 225.000 φορές.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter