Το Twitter υπερασπίζεται την Έφη Αχτσιόγλου μετά την επίθεση δεξιών τρολ

Το Twitter υπερασπίζεται την Έφη Αχτσιόγλου μετά την επίθεση δεξιών τρολ

Τι κι αν στην Νέα Δημοκρατία προσπαθούν να περάσουν ένα πιο σύγχρονο και αλληλέγγυο προφίλ για να κάνουν εκλογικό άνοιγμα στους 20αρηδες. Η «ακροδεξιίλα» τους βρωμάει χιλιόμετρα παρακράτος και για αυτό η νέα γενιά τους έχει γυρίσει εδώ και καιρό την πλάτη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου δέχτηκε σεξιστική επίθεση από δεξιά τρολ με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις.

Τους πείραξε τους «άριστους» και «υπέρκομψους» δεξιούληδες το ντύσιμο της  Αχτσιόγλου και η κούραση στο πρόσωπο της. Ναι… να ζητήσει, κιόλας, συγγνώμη η γυναίκα που είναι εργαζόμενη μητέρα. Να ζητήσουμε συγγνώμη όλες οι εργαζόμενες μητέρες και γενικά όλες οι γυναίκες για τους μαύρους κύκλους μας και τα ξενύχτια που κάνουμε στο πλάι των παιδιών μας.

Ό,τι και να λέτε και ό,τι και να κάνετε δεξιοί ήσασταν και δεξιοί θα παραμείνετε.  Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter «πήρε φωτιά» και υποστήριξε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και η ίδια απάντησε στα «γαλάζια» τρολ.

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά.

Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους.

Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter