Το τυχερό «7» χάρισε 100.000 ευρώ σε έναν παίκτη του ΣΚΡΑΤΣ από την Αττική

Δεν πίστευε στα μάτια του και χρειάστηκε να επιβεβαιώσει ο πράκτορας τα μεγάλα του κέρδη!

Το μέγιστο έπαθλο των 100.000 ευρώ στην «Εφτάτυχη Γάτα» του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε ένας τυχερός παίκτης από την Αττική . Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση και έκπληξή του που ζήτησε, μάλιστα, από τον πράκτορα να του επιβεβαιώσει ότι πράγματι κέρδισε.

Την τυχερή ημέρα επισκέφτηκε το πρακτορείο της γειτονιάς του και επέλεξε ένα δελτίο «Εφτάτυχη Γάτα» των 2 ευρώ, το οποίο άρχισε να ξύνει επιτόπου. Όταν είδε τον τυχερό αριθμό «7» και δίπλα να εμφανίζονται σιγά-σιγά πολλά μηδενικά, τον πλημμύρισε μία τόσο έντονη συγκίνηση που σταμάτησε αμέσως το «σκρατσάρισμα» και έδωσε στον πράκτορα το ημιτελώς ξυσμένο δελτίο για να συνεχίσει. Ο πράκτορας με τη σειρά του επιβεβαίωσε ότι το δελτίο κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και, έτσι, ο μεγάλος νικητής πίστεψε ότι η τύχη του είχε χαμογελάσει για τα καλά!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.