Το Ultimate Parks TITAN δώρο στο Grand Canyon από τη Nissan

Το Ultimate Parks TITAN δώρο στο Grand Canyon από τη Nissan

Το Ultimate Parks TITAN δώρισε στο Grand Canyon των ΗΠΑ η Nissan προκειμένου το Arizona Conservation Corps να εργαστεί πιο άνετα αναφορικά με τις υποδομές του πάρκου αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή η δωρεά δεν είναι η πρώτη από τη Nissan, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Ultimate Service TITAN για τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό και Ultimate Work TITAN που δημιουργήθηκε για τον οργανισμό Habitat for Humanity.

Το όχημα εφοδιάζεται με τον κινητήρα 5,8 λίτρων Endurance V8 της Nissan, ισχύος 390 ίππων με ροπή 534Nm. Η κίνηση σε κάθε έδαφος εξασφαλίζεται από ένα σύστημα 4κίνησης με transfer case. Η ροπή κατανέμεται σε όλους τους τροχούς, ενώ περιλαμβάνεται και ένα ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα, που βοηθά στην αύξηση της πρόσφυσης.

Από εκεί και πέρα, εξοπλίζεται με τα συστήματα Hill Descent Control, Hill Start Assist και Brake Limited-Slip Differential (BLSD), ενώ το όχημα διαθέτει και ένα κιτ ρυθμιζόμενης ανάρτησης τριών ιντσών της ICON με σύστημα αερανάρτησης της Hellwig. Για την πρόσβαση στην καμπίνα υπάρχουν σκαλοπάτια της ΑΜΡ, ενώ τα ελαστικά 35 ιντσών Nitto Trail Grappler, καλύπτουν τις ζάντες Method 701 Trail Series.

Στην καμπίνα, που φιλοξενεί πέντε άτομα, υπάρχει μια σειρά από ασφαλισμένους αποθηκευτικούς χώρους, ράφια εξοπλισμού και ράβδους, συμπεριλαμβανομένης μιας σχάρας Rhino Rack Pioneer και προστατευτικών θόλων της EGR. Το διευρυμένο πλαίσιο μπορεί να φιλοξενήσει μια δεξαμενή 208 λίτρων, αλλά και μια κυψέλη καυσίμου της RotopaX.

Από εκεί και πέρα, το αυτοκίνητο διαθέτει συγκολλητή Miller EnPak, αεροσυμπιεστή, γεννήτρια, γάντζο ρυμούλκησης της WARN Industries ZEON Platinum 12-S, ειδικούς προβολείς οροφής της Baja Designs και ρυμουλκούμενο τρέιλερ Black Series Camper.

Το τελευταίο περιλαμβάνει συρόμενη πλατφόρμα της CargoGlide, ράγες φόρτωσης της Leitner Design, καθώς και αντίσκηνο τύπου CVT. Συστήματα, όπως τα Integrated Trailer Brake Controller, Trailer Sway Control (TSC), Tow/Haul Mode με Downhill Speed Control και Trailer Light Check, βοηθούν τον οδηγό στην εύκολη και ομαλή μεταφορά του τρέιλερ.

Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με τη μεμβράνη επένδυσης του αμαξώματος του ΤΙΤΑΝ και του τρέιλερ. Το σχέδιο απεικονίζει κάποια τμήματα του Grand Canyon και έναν μπλε φόντο, χαρακτηριστικό του ιδρύματος του εθνικού πάρκου.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter