Το VAR της Βουλής!

Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος μπήκε σε εθελοντική καραντίνα στο σπίτι του στον Βόλο επειδή ήρθε σε επαφή με τον ομογάλακτό του Χρήστο Κέλλα.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Χρ. Μπουκώρος δεν γνώριζε και προφανώς δεν θυμόταν ότι στις 12 Μαρτίου είχε βρεθεί κοντά στον Χρ. Κέλλα.

Αυτό το «πρόδωσε» η ιχνηλάτηση που έγινε στη Βουλή όταν έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής Λάρισας ασθένησε. Ο ίδιος ο Χρ. Κέλλας ενημέρωσε ότι πήγε στην τράπεζα (έκλεισε και άνοιξε αφού αντικαταστάθηκαν όλοι οι υπάλληλοι), την ολομέλεια και σε επιτροπή της Βουλής. Το προσωπικό της Βουλής ανέτρεξε στα βίντεο της ολομέλειας και της επιτροπής για να δει με ποιους ήρθε σε επαφή ο Χρ. Κέλλας και διαπίστωσε ότι καθόταν πίσω από τον Χρ. Μπουκώρο αρχικά στην ολομέλεια και στη συνέχεια στην επιτροπή! Ε και σφύριξαν οφσάιντ τον Χρ. Μπουκώρο!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.