Μονταζιέρα Μαξίμου στον Μητσοτάκη που «αλίευε» ψήφους παρουσία Ράμα (Video)

Μονταζιέρα Μαξίμου στον Μητσοτάκη που «αλίευε» ψήφους παρουσία Ράμα (Video)

Περισσότερο ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας φαίνεται πως επισκέφθηκε τη Χειμάρρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η «μονταζιέρα» του Μαξίμου αναγκαστικά δούλεψε… υπερωρία. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε…

Παρουσία, λοιπόν, του Έντι Ράμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά το τέλος της ομιλίας του, δεν παρέλειψε να θυμίσει πως το 2023 είναι εκλογικό έτος και… πρέπει να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Το απόσπασμα μπορεί να μην το δημοσίευσε ο Μητσοτάκης και το Μαξίμου αλλά φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει ο Έντι Ράμα. Αφού λοιπόν έχει τελειώσει την ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, στην πλατεία στο χωριό Δερβιτσάνη, παίρνει τον λόγο μετά τον πρωθυπουργό της Αλβανίας και λέει επί λέξει: «Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, μην ξεχάσετε ότι το 2023 είναι εκλογικό έτος και πρέπει να ψηφίσετε στην Ελλάδα». Και συνέχισε λέγοντας:  «Θα είμαστε εδώ πάλι όταν με το καλό κάνετε την επίσημη τελετή ονοματοδοσίας της πλατείας στο όνομα του πατέρα μου. Με συγκινείτε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ πολύ δήμαρχε. Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύ θερμή υποδοχή. Να’ στε καλά, ευχαριστώ πολύ».

Φυσικά αυτό το απόσπασμα «κόπηκε» από τη μονταζιέρα του Μαξίμου που έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το βίντεο:

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να κοπεί και η ατάκα πως ούτε στην Ελλάδα δεν έχει τόσο κόσμο σε… συγκέντρωση: «Τέλος, θέλω να πω στο φίλο Edi, επειδή είμαστε και οι δύο πολιτικοί, και οι δύο κάνουμε συγκεντρώσεις και ομιλίες: ούτε εγώ έχω τόσο κόσμο όταν μιλάω σε συγκεντρώσεις στην Ελλάδα», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter