Το βιβλίο του Λάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου παρουσιάζεται στον «Κήπο» του Αρχαιολογικού Μουσείου

Το βιβλίο του Λάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου παρουσιάζεται στον «Κήπο» του Αρχαιολογικού Μουσείου

Στο βιβλίο του Θανάση Λάλα «Ανδρέας Παπανδρέου: Δεν μετανιώνω για ο,τι κι αν έζησα για αυτό αποφασίζω να στα διηγηθώ» ένας άλλος Ανδρέας αποκαλύπτεται.

Σε τριάντα ημέρες το βιβλίο του Θανάση Λάλα «Ανδρέας Παπανδρέου: Δεν μετανιώνω για ότι έζησα για αυτό αποφασίζω να στα διηγηθώ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός, το διάβασαν περίπου 10000 αναγνώστες, κάνοντας το μία από τις εκδοτικές επιτυχίες της φετινής χρονιάς. Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 19.30 στον «Κήπο του Μουσείου» του Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων 44) γίνεται η πρώτη παρουσίαση στην Αθήνα. Το υλικό προήλθε από πενήντα ώρες συνομιλίας του δημοσιογράφου, εικαστικού και συγγραφέα Θανάση Λάλα με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Όπως σημειώνει ο συγγραφέας η πρώτη συνάντηση του με τον ιδρυτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε όταν ήταν μόλις 28 ετών. Χωρισμένο σε κεφάλαια- ενότητες στο βιβλίο παρατίθενται τα 1500 ερωτήματα που έθεσε συνολικά ο Λάλας στον Ανδρέα Παπανδρέου, με τη συνοδεία 35 αδημοσίευτων μέχρι πρότινος φωτογραφιών από το αρχείο της οικογένειας Παπανδρέου. Στη σημερινή παρουσίαση εκτός του συγγραφέα θα μιλήσουν ακόμη για το βιβλίο ο Πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Δημήτρης Βερβεσός (Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών), η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος,ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Τηλέμαχος Χυτήρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter